У Києві в парку знайшли бойову частину російської новітньої ракети Х-69

6 мая 2024

У Голосіївському районі Києва на території лісового масиву виявили бойову частину ракети Х-69. Щоб знешкодити вибухонебезпечну знахідку, на місце викликали саперів.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуації. Мешканців столиці вкотре закликали не ігнорувати повітряну тривогу.

"У Голосіївському районі столиці на території лісового масиву місцевий житель помітив підозрілий предмет, схожий на частину ракети, що стирчав із землі. Сапери Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України ретельно обстежили місцевість, вилучивши бойову частину високоточної ракети Х-69", – розповіли в пресслужбі.





Як повідомили в пресслужбі поліції Києва, у подальшому фрагменти ракети класу "повітря-земля" із бойовим зарядом вагою близько пів тони правоохоронці за допомогою спеціальної техніки ДСНС вилучили для подальшого знешкодження в умовах полігону.


Х-69 – російська високоточна малопомітна крилата ракета класу "повітря-поверхня". Х-69 є подальшим розвитком ракети Х-59. Призначена для ураження наземних стаціонарних цілей та надводних об'єктів, і які не мають радіолокаційного, інфрачервоного та оптичного контрасту до навколишнього фону.

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київської області виявили бойову частину російської ракети Х-101. Небезпечну знахідку вивезли та знищили сапери ДСНС.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Ірпені Київської області під час проведення ремонтних робіт на залізничній колії виявили 120-мм артилерійський снаряд до САУ "Нона". Щоб вилучити небезпечну знахідку, на місце викликали саперів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників 18 мая 2024

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників. Фото Підозрюваним загрожує до дев'яти років позбавлення волі

Шашлик із цього м'яса вважається найсмачнішим і найкориснішим для здоров'я 18 мая 2024

Чи знали ви, що шашлик із деяких видів м’яса вкрай корисний для здоров’я?

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі 18 мая 2024

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі. Фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше