У Києві викрили шахрая, який ошукав однокласників та сусідів на продажі пального

29 ноября 2023

У Києві правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, який ошукав однокласників та сусідів на продажі пального. Наразі відомо про чотирьох потерпілих.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

За словами правоохоронців, вони викрили афериста, який зловживаючи довірою своїх однокласників та сусідів, під виглядом реалізації різного пального пропонував талони по зниженим цінам. Таким чином, зловмисник заволодів грошовими коштами потерпілих на загальну суму 49 тисяч гривень.

"Зокрема, чоловік пропонував за знижкою бензин та дизпаливо. Гроші отримував від знайомих при зустрічі та згодом обіцяв передати талони, втім більше на зв'язок не виходив. Слідчі з’ясували, що за такою схемою він ошукав 4 громадян", – уточнили в пресслужбі.

За фактом шахрайства, вчиненого повторно, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Якщо ви чи ваші рідні стали жертвою вказаної шахрайської схеми – звертайтесь до Святошинського управління поліції, або телефонуйте на спецлінію 102 чи за номером 380 98 964 7403.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві судитимуть зловмисників, які незаконно привласнили квартиру. Крім того, вони намагались силоміць вивезти 93-річну власницю житла до спеціалізованого закладу.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хімчистка штор з ефектом блекаут 27 июля 2024

Хімчистка штор, гардин, та тюлі можна замовити в нашій компанії Містер Клінер. Наші фахівці знімуть, заберуть у цех, зроблять чищення, а також привезуть назад ...

Літаки НАТО проводять розвідку на кримському напрямку - соцмережі 27 июля 2024

У ворожих інформаційних каналах почалася хвиля занепокоєння через літаки НАТО біля узбережжя Румунії.

У Німеччині заарештували двох росіян за збір коштів для ІДІЛ 26 июля 2024

Угруповання використовувало зібрані кошти для підтримки бойовиків, котрі відбувають ув’язнення.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Теплорадість 4.8
Теплорадість

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше