У Києві водій через постанову про порушення напав на інспектора з паркування та побив його

4 марта 2023

У Києві правоохоронці повідомили про підозру водію, який напав на інспектора з паркування та побив його. Зловмисник накинувся з кулаками на чоловіка, коли той виписав йому постанову за порушення правил паркування авто.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення від працівника міської адміністрації про те, що на вулиці Чорнобильській під час виконання службових обов’язків його побили. Потерпілим виявився 23-річний інспектор з паркування.

"Поліцейські з’ясували, що постраждалий виявив порушення автомобілем Volkswagen правил стоянки та почав виносити відповідну постанову про адміністративне правопорушення. 51-річний власник легковика у відповідь почав ображати інспектора, а після накинувся на нього з кулаками та завдав декілька ударів. Внаслідок цього потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої", – розповіли в поліції.

За фактом насильства щодо службової особи відкрито кримінальне провадження, а водію повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у розбійному нападі. Зловмисник зайшов до фінансової установи, бризнув балончиком в обличчя співробітниці закладу, побив її та викрав із сейфа гроші.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше