У Києві водій вантажівки в’їхав у легковик, обірвав електромережу, а потім ще й випив коньяку

2 мая 2024

У Києві водій вантажівки протаранив легковик, а потім виїхав на узбіччя, де пошкодив відбійники та обірвав електромережу. Після цього він ще й випив алкоголь.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Порушнику виписали два штрафи на майже 35 тисяч гривень.

"Сьогодні в Солом'янському районі інспектори отримали повідомлення про автопригоду за участі вантажівки DAF та легковика Volkswagen. Ми оперативно прибули за вказаною адресою та з'ясували обставини ДТП. За попередньою інформацією, водій транспортного засобу DAF, порушивши правила дорожнього руху, допустив зіткнення з автівкою Volkswagen, внаслідок чого вантажівка виїхала на узбіччя, де пошкодила відбійники та обірвала електромережу", – йдеться в повідомленні.

Під час спілкування із водієм вантажівки правоохоронці виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік зізнався, що вживав алкоголь після вчинення ДТП, та погодився пройти огляд на стан сп'яніння. Результат – 2,0 проміле.


На порушника склали адміністративні матеріали за фактом порушення ПДР, що спричинило аварію (штраф 850 гривень) та за вживання алкоголю після вчинення ДТП (штраф 34 тисячі гривень).

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві у вівторок, 30 квітня, внаслідок ДТП перекинулась вантажівка. Внаслідок аварії ледь не загинула жінка-пішохід, яка встигла відбігти, коли падало авто.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Молдові затвердили дату референдуму щодо вступу в ЄС 16 мая 2024

Замість запитання "Ви за приєднання Молдови до ЄС?" у бюлетені буде запитання: "Чи підтримуєте ви введення європейської інтеграції в Конституцію Молдови"

Виды и особенности курсов бизнес английского языка 16 мая 2024

Изучать английский язык обязательно должен каждый человек. Иностранный позволит не только в общем развитии, но и станет отличной возможностью для общения с иностранцами

Дружина Цукерберга на його 40-річчя повернула чоловіка в дитячу кімнату та гуртожиток 16 мая 2024

14-го травня засновнику Facebook Марку Цукербергу виповнилося 40 років. Дружина Прісцилла Чан із цієї нагоди вирішила влаштувати імениннику дуже незвичайну вечірку.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолий 5.0
Анатолий

Отзывов: 6

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше