У Києві вперше пройде виставка коштовностей ювелірного дому Garavelli

20 октября 2021

23 жовтня з 12:00 до 20:00 в мультибрендовому бутику Il Cammeo, що на вулиці Городецкого, 10/1, пройде експозиція коштовностей ювелірного дому Garavelli, присвячена 100-річчю знаменитого бренду.


Ювелірний дім Garavelli — один із найстаріших ювелірних брендів Італії. Заснована у Валенсії на початку ХХ століття талановитим ювеліром Маріо Гаравеллі компанія прославилася своїми ексклюзивними коштовностями.


Із нагоди цього ювілею до України приїхала спадкоємиця бренду Елізабетта Моліна. Саме вона презентує у столиці унікальною колекцією коштовностей, які будуть ексклюзивно представлені для гостей виставки.

22 жовтня в ресторані Citronelle відбудеться закрита урочиста вечеря, приурочена цій даті.

Творчий погляд ювелірного дому Garavelli націлений на найвищу якість дорогоцінного каміння та унікальне виконання, а також на модні тренди, що народжуються на світових подіумах, і високі технології в поєднанні з віковими традиціями.

Бренд пропонує стильні коштовності з яскравою індивідуальністю і використанням інноваційних матеріалів, таких, як нано-кераміка і золото різноманітних відтінків.

Унікальні технології виконання ювелірних прикрас відмічені в колекціях Coil, Principessa Sofia, Mercedes, Drago, Mask Face, Eternity і багато інших. Вони підкорюють навіть найдосвідченіших поціновувачів ювелірного мистецтва з першого погляду і дотику.

Прихильницями ювелірного дому Garavelli є найстильніші дівчата планети, серед яких — американські селебрітіс і перші леді, такі як Мішель Обама, Селін Діон, Мерайя Кері, Періс Хілтон та інші.


Бутики il Cammeo: 

Київ, Городецького, 10/1, +38 067900 35 00

Дніпро, Д. Яворницкого, 10, +380675655549

Дніпро, Катеринославський бульвар, 1 , +380675620994

Харків, Сумська, 73/75, +380686805775

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, збуджує чи гальмує алкоголь сексуальне життя 28 марта 2024

Надмірне вживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я.

Найбільшу змію у світі вбили в лісах Амазонки 28 марта 2024

Її неживе тіло було знайдено в річці Формозу в сільській місцевості Боніто на півдні Бразилії.

У Києві внаслідок зіткнення із легковиком загорівся мопед 28 марта 2024

У Києві внаслідок зіткнення із легковиком загорівся мопед. Подробиці і відео Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше