У Києві з 16-го поверху випали двоє дітей

1 июля 2024

У Києві двоє підлітків впали з 16-го поверху багатоквартирного будинку. Від отриманих травм діти загинули на місці. 

Трагічна подія трапилася в ніч на 30 червня на вулиці Жилянській. Інформацію OBOZ.UA підтвердили джерела в правоохоронних органах.

Зазначається, що загиблим – хлопцю й дівчині – приблизно по 15 років (2009 року народження). У мережі пишуть, ніби вони навчалися в одному класі. 

"Трапилося падіння з висоти (вистрибнули/впали або допомогли) житлового будинку двох однокласників – хлопця та дівчини. Вони ходили у 8 клас", – йдеться в повідомленні.

Причини трагедії мають встановити правоохоронці. За вказаним фактом розпочато розслідування у кримінальному провадженні за ст. 115 ККУ про умисне вбивство з позначкою "самогубство".

Нагадаємо: торік 2 жовтня жовтні в Дніпровському районі Києва з балкона на 24-му поверсі випали брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. Від одержаних травм діти загинули на місці події. 

Того дня підлітки скинули посилання на пряму трансляцію свого самогубства в сімейний чат у месенджері. Родичі розповіли, що дату своєї смерті вони обрали не просто так.

Як повідомляв OBOZ.UA, 30 квітня у Києві з вікна багатоповерхівки випали чоловік та жінка, які загинули на місці. Трагічний випадок трапився в Деснянському районі на вулиці Каштановій.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як 25 років тому: Бекхеми вбралися у свої весільні луки для яскравого фото 5 июля 2024

4-го липня зіркова пара, колишній футболіст Девід Бекхем та колишня співачка, дизайнерка Вікторія Бекхем святкують срібне весілля.

Елегантні Белуччі та Бертон у total black показались на кінопремії у Римі. Фото 5 июля 2024

59-річна італійська актриса Моніка Белуччі, яка з лютого 2023-го зустрічається з 65-річним режисером Тімом Бертоном, показалася із ним на кінопремії Globo d'Oro Awards у Римі.

Apple відправила на "пенсію" 3 культових гаджети 5 июля 2024

Apple відправила на "пенсію" 3 культових гаджети

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше