У Києві затримали іноземця-рецидивіста, який через ревнощі ледь не вбив чоловіка

26 мая 2024

У Києві правоохоронці затримали іноземця-рецидивіста, який завдав чоловіку ножове поранення у груди. Попередньо це сталось через ревнощі до спільної знайомої, яку зловмисник побачив разом з потерпілим на вулиці.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронці, вони отримали повідомлення про те, що біля торгового закладу у Дарницькому районі поранено місцевого мешканця. По прибуттю на місце події було встановлено, що до потерпілого на вулиці підбіг чоловік та раптово вдарив його ножем у груди.

"Оперативники встановили, що до нападу на потерпілого причетний іноземець, з яким в нього був конфлікт через ревнощі до спільної знайомої. Нападник, побачивши дівчину разом з чоловіком, спричинив останньому тяжке тілесне ушкодження, після чого втік", – розповіли в пресслужбі.

Ймовірного нападника знайшли та затримали – відомо, що 43-річний громадянин іноземної держави раніше вже був засуджений за крадіжку та грабіж. За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. На час слідства підозрюваний перебуватиме під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві суд визнав винним чоловіка, який завдав опоненту смертельного удару в голову в нічному клубі Shooters. Також задовільнено цивільний позов батьків померлого, які втратили єдиного сина, на понад 2 млн гривень.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чарльз ІІІ, Редкліфф, Роулінг та інші вшанували пам'ять Меггі Сміт 29 сентября 2024

У п'ятницю, 27 вересня, стало відомо про смерть легендарної британської акторки, зірки серіалу "Абатство Даунтон" та фільмів "Гаррі Поттер" Меггі Сміт. Виконавиця ролі професорки Міневри Макґонеґел померла у віці 89 років.

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві 29 сентября 2024

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві. Фото Від цих зворушливих світлин ваше серце розтане

Чи знали ви, які солодощі найкорисніші для захисту печінки, щитовидки та знижують холестерин 29 сентября 2024

Чому мармелад можна їсти практично всім, чим він корисний, кому потрібно вживати мармелад з обережністю.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше