У Києві затримали чоловіка, який через ревнощі пограбував 17-річну дівчину

18 ноября 2023

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував 17-річну дівчину. Зловмисник, під час з’ясування стосунків із неповнолітньою, приревнував її, забрав телефон та втік.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронці, до них звернулась киянка із повідомленням про те, що у квартирі на проспекті Свободи пограбували її 17-річну племінницю.

"Заявниця розповіла, що до скоєння злочину причетний 25-річний хлопець, який прийшов до неї з’ясовувати стосунки. У розпалі сварки молодик вихопив з рук потерпілої мобільний телефон та втік", – повідомили в пресслужбі.

Правоохоронці знайшли та затримали зловмисника – він переховувався у друзів. Оперативники вилучили викрадений ґаджет та після проведення усіх необхідних слідчих дій повернуть власниці. За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва затримали раніше судимого чоловіка, який може бути причетний до крадіжки. Він у пологовому будинку викрав у вагітної жінки телефон та гроші.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці затримали чоловіка, який може бути причетний до грабежу. У Глевасі Київської області мешканець Білоцерківщини запросив жінку на побачення, зв'язав руки, викрав сумку та втік.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як впровадження ERP системи допомогло вижити нашому бізнесу. Досвід про який мало розповідають 16 сентября 2024

Реальний кейс з впровадження ERP системи для виробничої компанії в Україні. Дізнайтеся яке це допоможе і вашому бізнесу в розвитку.

Наталка Денисенко поділилася бекстейджем спокусливої фотосесії зі своїм чоловіком, військовим та актором Андрієм Федінчиком 16 сентября 2024

Акторка Наталка Денисенко, яка не соромиться публікувати свої гарячі фото, і Instagram поділилася бекстейджем спокусливої фотосесії зі своїм чоловіком, військовим та актором Андрієм Федінчиком.

Названі найкорисніші солодощі, які захищають печінку, щитоподібну залозу та знижують рівень холестерину 16 сентября 2024

Чому мармелад можна їсти практично всім, чим він корисний, кому потрібно вживати мармелад з обережністю.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше