У Києві затримали чоловіка, який пограбував неповнолітню дівчинку

30 апреля 2024

У Києві правоохоронці затримали 24-річного чоловіка, який, за версією слідства, пограбував неповнолітню дівчинку. Зловмисник домовився про зустріч із новою знайомою, а натомість відібрав її особисті речі та втік.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронці, до них із заявою звернулась мешканка Києва з повідомленням про те, що наглядно знайомий чоловік пограбував її неповнолітню онуку.

"Під час спілкування із потерпілою поліцейські встановили, що 16-річна киянка підтримувала дружні стосунки із чоловіком, з яким нещодавно познайомилась. Останній запропонував дівчині зустрітись, а коли вона вийшла до нього з будинку – вихопив її особисті речі та втік", – розповіли в пресслужбі.


Поліцейські знайшли за затримали зловмисника, який після скоєння злочину переховувався у знайомого. 24-річному уродженцю Черкаської області слідчі повідомили про підозру у грабежі, який вчинений в умовах воєнного стану.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці оперативно затримали чоловіка, який, за інформацією слідства, пограбував церкву в Солом’янському районі. Зловмисник розбив скло ікони та забрав звідти золоті та срібні прикраси, які громадяни залишали у вигляді пожертв.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Бєлгородську область упали чергові російські авіабомби 20 мая 2024

Тільки за останні три місяці війська Росії скинули на свої регіони та окуповані території України 50 ФАБ.

Де замовити протипожежну сигналізацію? 20 мая 2024

На найрізноманітніших об'єктах, як житлових, так і промислових, торгових та інших місцях скупчення людей необхідний монтаж пожежної сигналізації, яка у критичний момент зможе відіграти вирішальну роль у захисті життя

Онук Ротару в рушнику на стегнах похизувався м'язами для фото 20 мая 2024

30-річний онук Софії Ротару, музикант Анатолій Євдокименко, який під час великої війни виїхав з України, похизувався своїм пресом.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше