У Києві затримали продавця гашишу із "товаром" на суму близько 500 тис. грн

21 ноября 2023

У Деснянському районі столиці правоохоронці викрили чоловіка, який може бути причетним до збуту гашишу методом закладок. Під час обшуків у нього вилучили кілограм "товару" на суму близько 500 тисяч гривень.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва. "Бізнесмену" загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, 33-річний мешканець столиці причетний до продажу наркотичного засобу та шляхом закладок продає гашиш і так звані "шишки". У ході проведення обшуку його квартири знайшли та вилучили кілограм "товару", яка за цінами "чорного" ринку може коштувати близько 500 тисяч гривень.

"Встановлено, що наркоділок замовляв гашиш в іншій країні та отримував у поштових відділеннях. Клієнтів знаходив через наркозалежних знайомих та продавав їм одну дозу за 500 гривень", – уточнили в поліції.


За фактом незаконного зберігання наркотиків та їх збуту відкрито кримінальне провадження. Наразі вирішується питання щодо оголошення чоловікові про підозру у скоєнні злочину.

Як повідомляв OBOZ.UA, поліцейські повідомили про підозру членам злочинної групи на чолі зі "смотрящим". Зловмисники налагодили схему постачання канабісу та метадону до Київського слідчого ізолятора та продажу наркотиків арештантам.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього 7 сентября 2024

Співачка Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього.

Брати Марії Яремчук натякнули на її брехню про роялті з пісень батька: співачка жалілася, що "ні копійки" не отримує 7 сентября 2024

Брати Марії Яремчук натякнули на її брехню про роялті з пісень батька: співачка жалілася, що "ні копійки" не отримує Нащадки артиста розповіли, кому належать права на творчість батька

Привласнив $30 тис., які належать пасажиру: у Києві в крадіжці підозрюють таксиста 7 сентября 2024

Привласнив $30 тис., які належать пасажиру: у Києві в крадіжці підозрюють таксиста. Фото Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше