У Києві зупинили водія, який з ознаками сп’яніння їздив по зустрічній смузі

2 июля 2024

У Києві правоохоронці зупинили водія, який їздив на Берестейському проспекті по зустрічній смузі. Як виявилось у порушника були ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. На порушника склали одразу два адмінпротоколи.

"Днями патрульні побачили автомобіль Geely, який рухався зустрічною смугою по Берестейському проспекту. Інспектори негайно проїхали за цим авто та зупинили його. Під час спілкування з водієм ми виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік від проходження огляду на стан сп'яніння категорично відмовився", – розповіли в пресслужбі.


Поліцейські склали на водія адміністративні матеріали за фактами керування транспортним засобом у стані сп'яніння (штраф 17 тисяч гривень) та за порушення ПДР (штраф 510 гривень).

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області водій Audi, намагаючись втекти від правоохоронців, в’їхав у будівлю АЗС. Як виявилось, чоловік перебував за кермом з ознаками алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Шевченківському районі Києва водій BMW протаранив дві припарковані машини, а потім втік із місця ДТП. Як виявилось, у винуватця аварії були ознаки алкогольного сп’яніння, проте пройти медичне освідування він категорично відмовився.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Даша Євтух через місяць після народження дитини вийшла на публіку у відвертому луці 4 июля 2024

Даша Євтух через місяць після народження дитини вийшла на публіку напівоголеною. Фото і відео Блогерка вразила своїм відвертим образом

Android отримає новий режим поділу екрана якраз до виходу наступного Pixel Fold 4 июля 2024

Android отримає новий режим поділу екрана якраз до виходу наступного Pixel Fold

На Київщині генератор став причиною пожежі у приватному домоволодінні 4 июля 2024

На Київщині генератор став причиною пожежі у приватному домоволодінні. Подробиці і фото Причину загоряння встановлять правоохоронці

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше