У Києво-Печерській лаврі влаштували виставку анти-УПЦ МП плакатів

26 апреля 2023

У столиці біля одного з входів на території Києво-Печерської лаври влаштували виставку плакатів, спрямовану проти діяльності УПЦ МП. Окрім іншого, за допомогою такого мистецтва розкриваються зв’язки представників московського патріархату із країною-агресором РФ.

Відео дня

Про це повідомив кореспондент OBOZREVATEL. За правопорядком слідкують поліцейські.

Так, біля одного із бічних входів на території Києво-Печерської лаври активісти влаштували виставку плакатів, у яких розкривається зв'язок представників УПЦ МП із країною-агресором РФ.




Серед іншого, на них зображено священника московського патріархату, який п’є шампанське із Володимиром Путіним. А також є малюнок ченця, що з бочки із надписом "Методичка РПЦ" заправляє людський мозок російською пропагандою. Усі плакати розвішені на огорожі біля Лаври.






Варто додати, що парасольки із рекламою під морозива, під якою віряни УПЦ МП проводили свої зібрання, вже немає. На територію заповідника впускають лише за наявності документів, заїзд автотранспорту – заборонено, а ворота до Нижньої лаври – зачинено. Зазначимо, що в паломників правоохоронці періодично перевіряють сумки.



Нагадаємо, 29 березня представники УПЦ МП мали остаточно залишити Києво-Печерську лавру у зв’язку з розірванням договору про оренду з боку Міністерства культури України через численні порушення. Але вони продовжують перебувати на території національного заповідника.

Як повідомляв OBOZREVATEL, суд заборонив перешкоджати роботі комісії Мінкультури на території Києво-Печерської лаври. Міністр Олександр Ткаченко висловив думку, що тепер процес приймання-передачі майна Національного заповідника відбуватиметься без конфліктів.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чому дитина гризе нігті: розповідає неврологиня 2 октября 2024

Діти часто стикаються з різними емоційними переживаннями та одним із проявів їхнього внутрішнього дискомфорту може стати гризіння нігтів.

Рютте: Законне місце України - в НАТО 1 октября 2024

Не може бути тривалої безпеки в Європі без сильної незалежної України, зазначив новий генсек Альянсу.

Розкрито деталі про стан російської ядерної зброї 1 октября 2024

Розкрито деталі про стан російської ядерної зброї

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.9
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше