У КМДА розповіли, коли мешканці пошкодженого обстрілом будинку на Липківського зможуть повернутись додому

2 августа 2024

У Києві частина мешканців будинку на вулиці Липківського, 37-В, який був пошкоджений внаслідок російського обстрілу 24 червня 2023 року, найближчими тижнями зможуть повернутися додому. У багатоповерхівці виконали першочергові протиаварійні роботи, але остаточно їх мають завершити в листопаді.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. Наразі фахівці, зокрема, монтують внутрішні інженерні мережі.

"Мешканці квартир, що розташовані на 1-12 поверхах будинку на вул. Липківського, 37-В, вже найближчими тижнями зможуть повернутися додому. У будинку виконали першочергові протиаварійні роботи на пошкоджених конструкціях каркаса, фахівці розробили проєкт відновлення будівлі. Крім того, демонтували пошкоджену частину будинку та виконали роботи з відновлення розібраних монолітних залізобетонних конструкцій. На всіх поверхах замінено пошкоджені вікна", – розповів Поворозник.



Заступник голови КМДА уточнив, що наразі тривають роботи на 16-25 поверхах. Зокрема, монтуються внутрішні інженерні мережі, відбувається пусконалагодження ліфтів, штукатурять стіни та влаштовують підлогову стяжку.

За його словами, до 12 поверху включно помешкання готові до заселення. Будівельники завершують ремонт пошкоджених ділянок фасаду та внутрішнє оздоблення місць загального користування.


"Після завершення цих робіт власники квартир 1-12 поверхів зможуть повернутися додому. Решта мешканців зможуть повернутися в домівки орієнтовно в листопаді. До цього часу будівельники планують завершити всі роботи. Будинок на вул. Липківського, 37-В був пошкоджений внаслідок воєнних дій рф 24 червня 2023 року", – нагадав Поворозник.

Як повідомляв OBOZ.UA, фахівці обстежили будинок на Оболоні в Києві, куди 30 червня влучили уламки ракети, і, за попередньою інформацією, встановлено, що опорні конструкції не пошкоджено. Зі свого боку, місто допоможе провести відновлювальні роботи.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Швейцарія долучилася до "мирної" китайсько-бразильської ініціативи 30 сентября 2024

У Берні заявили, що підтримують китайсько-бразильську ініціативу, адже вона пропонує альтернативу "войовничим промовам".

Вздуття, акне, втома і не тільки: лікарі назвали десять ознак, що ви вживаєте надто багато сиру 30 сентября 2024

Сир може бути частиною будь-якої здорової дієти, кажуть лікарі, адже в ньому міститься багато поживних речовин, в тому числі білок та кальцій. Однак, надто велика кількість цього продукту може й зашкодити.

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку 30 сентября 2024

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку: разом ми маємо силу. Відео Раніше вона вже була в одязі українських брендів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше