У КМДА розповіли, скільки киян укривалось на станціях столичного метро під час російського обстрілу 12 червня

12 июня 2024

Країна-терорист РФ вночі середи, 12 червня, атакувала Київ за допомогою ракет та дронів-камікадзе. Під час повітряної тривоги понад 6 100 осіб укривались на станціях столичного метрополітену, серед яких 600 – діти.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає пресслужба КМДА. Силами ППО усі ворожі об’єкти були знищені.

"Нині 46 підземних станцій метро цілодобово працюють у режимі укриття. Під час повітряної тривоги на вхід відчинені без винятків усі вестибюлі підземних станцій. Для комфортного перебування під час тривоги містян на станціях доступні модульні лави, розкладні стільці, ковдри та матраци, що видають чергові працівники", – повідомив Поворозник.


За його словами, у ніч на середу, 12 червня, під час повітряної тривоги, на станціях київського метрополітену укривалися понад 6 100 людей, із яких 600 – діти.

Нагадаємо, у ніч проти 12 червня Росія атакувала Україну дронами-камікадзе та ракетами, працювали сили ППО. На Київщині внаслідок падіння уламків зафіксовано пошкодження низки об'єктів у двох районах області: на підприємстві та складах спалахнули пожежі.

Як повідомляв OBOZ.UA, Росія атакувала Україну ракетами з Ту-95 та "Кинджалами". У повітря держава-агресорка підняла щонайменше чотири стратегічні бомбардувальники Ту-95. Три з них злетіли з аеродрому "Оленья" в Мурманській області, а ще один – з аеродрому "Енгельс" у Саратовській області.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інна Мірошниченко показала йогу з 3-річним сином 28 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна замилувала своїм тандем-тренуванням із молодшим сином, 3-річним Марселем. Хлоп'я склало мамі компанію під час заняття йогою.

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше