У КМДА розповіли, як надалі працюватимуть пункти обігріву Києва

22 марта 2023

У Києві пункти обігріву переведуть у режим очікування. Але в разі надзвичайної ситуації вони знову надаватимуть киянам усі необхідні послуги.

Про це OBOZREVATEL повідомили в Департаменті муніципальної безпеки КМДА. У столиці зараз є 767 таких об’єктів.

"Мережу пунктів обігріву планують перевести в режим очікування, враховуючи поступове потепління. Відповідне рішення буде винесене на засідання Ради оборони міста Києва. Наразі здійснюється підготовча робота в районах і визначаються терміни, про які буде повідомлено окремо", – розповів директор департаменту Роман Ткачук.

У КМДА додали, що навіть у режимі очікування в разі масового відключення електроенергії або під час виникнення надзвичайних ситуацій усі 767 об'єктів у тригодинний термін будуть приведені в готовність. Вони зможуть надавати необхідні послуги киянам – можна буде зарядити мобільні пристрої, приготувати їжу тощо.

"На основних об’єктах критичної інфраструктури міста Києва на сьогодні відновлено й забезпечено тепло- та електрогенерацію. З огляду на зазначене із 482 постійно діючих стаціонарних пунктів обігріву, які розгорнула влада міста Києва, ми пропонуватимемо залишити в робочому стані по 2 пункти в кожному районі, а 462 перевести в режим очікування. Час їх розгортання – 3 години", – уточнив Ткачук.

Уся інформація про графік роботи та статус пунктів обігріву буде відображена на мапі.

Нагадаємо, що загалом спільно з відповідальним бізнесом та Державною службою з надзвичайних ситуацій в місті Києві розгорнуто 1014 пунктів обігріву, 729 з яких працюють на постійній основі. Вони оснащені генераторами та всім необхідним обладнанням, аби люди могли підзарядити гаджети, під’єднатись до інтернету, випити чаю, перечекати негоду, зігрітися тощо.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Дарницькому районі Києва в грудні почав працювати найбільший в місті "пункт незламності". Він розташований в ТРЦ "Рівер Мол".

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ - обидва раніше грали у Театрі на Подолі 26 апреля 2024

Замінили сцену на фронт. Ще два українські актори вступили до лав ЗСУ Обидва раніше грали у Театрі на Подолі

Олександра Заріцька зізналася про що думає під час тренування в залі 26 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, яка ще восени взялася за спорт, продовжує будувати сильне тіло.

На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів 26 апреля 2024

Ракетою на Кремль. На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів Стас Боклан прийшов на прем’єру з дружиною, а Олесю Жураківську емоційно привітала подруга – відома акторка

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше