У Конгресі назвали умову введення військ США в Україну

6 мая 2024

Лідер демократів у Палаті представників США Хакім Джеффріс в інтерв'ю передачі 60 Minutes телеканала CBS News наголосив на важливості подальшої підтримки Штатами України в протистоянні військовій агресії РФ. Допомога Вашингтона важлива для запобігання розширенню війни.

У разі успіху Кремля у загарбницькій воєнній кампанії в Україні, Вашингтону, ймовірно, доведеться втрутитися у цю війну, причому у військовому плані, припустив політик.

"Ми не можемо дозволити Україні впасти, тому що якщо це станеться, існує значна ймовірність того, що Америці доведеться втрутитися в конфлікт - не просто з нашими грошима, але з нашими військовослужбовцями", - пояснив він.

За його словами, російський диктатор Володимир Путін прагне захопити більше територій інших країн з метою нібито "відтворити" Радянський Союз. Тому він і надалі буде погрожувати союзникам по НАТО.

Вторгнення Путіна в сусідню Грузію не закінчилося на цьому, як і його захоплення територій України у Криму та в Донецькій і Луганській областях ще у 2014 році, нагадав Джеффріс і додав, що "послідовна агресія" Кремля матиме "продовження". 

Нагадаємо, посол США в Україні Бріджіт Брінк заявила, що США прагнуть допомогти Україні захистити себе від російського вторгнення, але не схвалює ударів по Росії переданою зброєю. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Google посилює захист смартфонів від крадіжок 18 мая 2024

Google посилює захист смартфонів від крадіжок

Олександр "Терен" Будько пояснив, чому іде на "Холостяк" 18 мая 2024

Після того, як стало відомо, що героєм нового сезону шоу "Холостяк" стане ветеран російсько-української війни Олександр "Терен" Будько, претендентки на його серце на деякий час обвалили сайт каналу СТБ.

"Нічна" вівсянка: як приготувати дуже швидкий сніданок 18 мая 2024

Щоб вівсянка була корисною, її потрібно довго варити. А на це не завжди є час вранці. Спробуйте приготувати швидку вівсянку на ніч. Рецепт вам точно сподобається.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше