У Кремлі розкрили "політичну мудрість" Трампа щодо Росії

26 июля 2024

Виступаючи за підтримку діалогу з Росією та двосторонніх каналів відносин, кандидат в президенти США Дональд Трамп виявляє "більше мудрості", ніж решта американських політиків. Про це заявив речник Кремля Дмитро Пєсков, повідомлять росзМІ в п'ятницю, 26 липня.
 
"Він (Трамп - ред.) виявляє трохи більше мудрості у плані підтримки каналів діалогу, але де-факто це особливого впливу ні на що не має, тут треба усвідомлювати це", - сказав прессекретар очільника Кремля.
 

При цьому Пєсков зазначив, що в Кремлі "не мають ілюзій щодо політичного істеблішменту США" і ніколи "не носили й не носять рожеві окуляри".
 
Речник Кремля нагадав, що санкційні перегони США проти Росії розпочалися ще за президентства Трампа.

"У цьому плані він мало чим відрізняється для нас від усіх інших. Може, він трохи більше проявляє політичну мудрість для підтримки каналів діалогу, але де-факто цього особливого впливу ні на що не має", - додав Пєсков.

Нагадаємо, раніше Трамп заявив, що за його президентства "нам ніколи не загрожувала б війна" і він би не допустив, щоб російський лідер Володимир Путін почав війну проти України.

Трамп розповів про розмову з Зеленським

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Збитки державі на 28 млн грн: підприємця підозрюють у незаконному заволодінні судном "Готель Баккара" у Києві 7 сентября 2024

Збитки державі на 28 млн грн: підприємця підозрюють у незаконному заволодінні судном "Готель Баккара" у Києві. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

Принцеса Євгенія вигуляла витончений лук із плісе та асиметрією на виставку у Сеулі 7 сентября 2024

Онука королеви Єлизавети, принцеса Євгенія Йоркська обожнює витончені вбрання. Одне з таких Її Високість днями продемонструвала у Сеулі на мистецькій виставці.

NASA опублікувало перший знімок розгорнутого в космосі сонячного вітрила 7 сентября 2024

NASA опублікувало перший знімок розгорнутого в космосі сонячного вітрила

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Адонис 0.3
Адонис

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше