У Курську сталася масштабна ДТП: автобус протаранив машини та зупинку

28 марта 2024

Десять людей, у тому числі діти, отримали травми в масовій аварії за участю пасажирського автобуса ЛІАЗ, автомобілів УАЗ та Лада Ларгус в російському Курську; шестеро постраждалих госпіталізовано. Серед постраждалих є двоє дітей. Причиною ДТП стало те, що в автобуса ЛІАЗ відмовивли гальма. Про це повідомило провладне інформагентство Интерфакс в середу, 27 березня.

"Автобус ЛіАЗ 2011 року випуску рухався вниз Дзержинським за маршрутом 71М. На схилі відмовили гальма, водій намагався здійснити екстрене гальмування, але це не вдалося.
Через це він скоїв наїзд на наступні дорогою транспортні засоби. Від зіткнення одна машина спалахнула. Після цього автобус врізався в Волгабас, що стоїть на зупинці",
- повідомив перший заступник міністра транспорту та автошляхів Олександр Васильченко.

Прокуратура Курська у зв'язку з ДТП організувала перевірку. Нині двома смугами з боку Червоної площі до Центрального ринку рух транспорту тимчасово припинено. 

За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за статтею Надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки.

Російські соцмережі виклали фотографії та відео з місця аварії.

Нагадаємо, в Італії сталася масштабна аварія на дорозі за участі сотні автомобілів. Три людини загинули, ще близько 25 постраждали.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

Мішина пояснила, чому їй краще не бажати багатого чоловіка 26 апреля 2024

Акторка Ксенія Мішина любителька екстравагантних фотосесій у визивних образах. Чергову зйомку у провокаційному луці зірка серіалу "Кріпосна" показала у своєму Instagram.

Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць 26 апреля 2024

"Телефонувала – і привозили гроші". Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць Артистка каже, що коли потрібна допомога, звертається до колишніх чоловіків

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.7
Эпицентр

Отзывов: 1

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше