У Литві побудують завод з виробництва боєприпасів

17 апреля 2024

Литва підписала з німецькою компанією Rheinmetall протокол про наміри щодо будівництва у країні заводу з виробництва боєприпасів. Про це повідомляє Reuters.

За словами міністра економіки Литви Аушріне Армонайте, завод стане однією з найбільших інвестицій, зроблених у балтійській країні. Тепер будуть вестися переговори про укладення детальної інвестиційної угоди.

"Ми залучаємо інвестиції, які принесуть прибуток і допоможуть нам забезпечити самостійність у закупівлях озброєнь", - зазначила міністр.

Раніше повідомлялося, що Литва підпише угоду з Rheinmetall про будівництво заводу. Також ведуться переговори з оборонними компаніями зі США та Франції.

Нагадаємо, Литва підготувала нову партію військової допомоги Україні. ЗСУ отримають від литовських партнерів системи протидії безпілотникам, генератори й розкладні ліжка.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Світоліна на тренуванні показала річ, на якій закарбувала ім'я доньки 30 апреля 2024

Перша ракетка України Еліна Світоліна, яка у жовтні 2022-го народила доньку Скаї від тенісиста Гаеля Монфіса, схоже, вирішила не розлучатися з нею ні на мить.

Демократи не дозволять прибрати спікера Джонсона - ЗМІ 30 апреля 2024

Критику Спікера спричинили його зусилля ухвалити довгоочікуване фінансування для України, Ізраїлю та інших закордонних союзників.

Кібершахраї вкрали 11 млн грн Фонду гарантування вкладів 30 апреля 2024

Кібершахраї вкрали 11 млн грн Фонду гарантування вкладів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

A-Play 5.0
A-Play

Отзывов: 1

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше