У Литві стартують навчання за участю військових НАТО

24 сентября 2024

На трьох полігонах Литви 23 вересня розпочинаються міжнародні навчання підрозділів вогневої підтримки Вогняний грім 2024. Про це повідомляє BNS.

Зазначається, що навчання проходитимуть на полігоні імені генерала Сільвестраса Жукаускаса у Швенченському районі (у Пабраді), полігонах у Кайряї (у Клайпедському районі) і в Казлу-Руді.

До 27 вересня у навчаннях візьмуть участь артилерійські підрозділи Сухопутних військ Литовської армії, а також військові й військова техніка Сил передового базування НАТО, дислокованого в Литві, і 1 батальйону 82 артилерійського полку США.

На навчаннях тренуватимуть й оцінюватимуть здатність підрозділів ефективно виконувати завдання з ведення вогню із закритих позицій і покращуватимуть взаємодію між об'єднаними підрозділами вогневої підтримки союзників.

Як повідомляється, під час навчань на полігонах у Кайряї і в Пабраді відбудуться бойові стрільби з литовських і союзних артилерійських систем і мінометів, а на полігоні в Казлу-Руде відбудуться тренування фахівців з управління спільною вогневою підтримкою.

Нагадаємо, з 3 вересня по всій Латвії стартували масштабні військові навчання Namejs 2024, організовані Національними збройними силами. Маневри триватимуть до 8 жовтня.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Оптовий постачальник товарів для тварин: як обрати найкращого 24 сентября 2024

Ринок товарів для тварин в Україні стрімко розвивається. Щодня відкриваються нові зоомагазини, ветеринарні клініки та онлайн-платформи, що пропонують широкий асортимент продукції для наших улюбленців

У пішохідному переході пограбував та зґвалтував дівчину: у Києві затримали рецидивіста 24 сентября 2024

У пішохідному переході пограбував та зґвалтував дівчину: у Києві затримали рецидивіста. Подробиці справи і відео Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі

Чому варто скористатися сервісом «Таксі 571»? 23 сентября 2024

На сьогоднішній день численні служби таксі представлені цілим рядом компаній, тому виклик таксі в Києві не становить жодної складності

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше