У мережі висміяли 154-сантиметрового окупанта з позивним "Амбал", який пішов на війну в 18 років і зник безвісти в Україні

7 августа 2024

У мережі завірусилося прохання росіянки допомогти їй у пошуках зниклого безвісти сина-окупанта на позивний "Амбал". На сміх штурмовика підняли через його зріст – 154 сантиметри – та 18-річний вік.

На момент підписання контракту вбивці-підлітку ледь виповнилося 18 років. Пости, де "Амбала" підняли на сміх, зʼявилися в Х (раніше Twitter).

У зверненні, яке начебто опублікувала мама окупанта в соцмережі "Вконтакте", йшлося, що її син-вбивця – Зубков Віталій Сергійович – служив у 245-му полку, де побратими, кепкуючи з низького солдала, дали йому позивний "Амбал".


Росіянину лише в кінці травня виповнилося 18 років, а востаннє він виходив на звʼязок 3 липня. Він має тату, шрами та курить сигарети, що можна побачити на фото.

Дитина-окупант стала "зіркою" мережі. Дехто жартує, що він народився, виріс і помер при диктаторові Володимирові Путіну, а інші насміхаються над позивним.

"Тільки подумайте: вони наплодили мільйони рашистів, радісно озброювали, постачали, проводили в нашу країну воювати, вбивати, руйнувати і вмирати. Наскільки нікчемним, жалюгідним і безперспективним має бути життя людини, щоб, будучи фактично ще дитиною, поїхати вбивати і руйнувати. Щоб померти, замість того, щоб жити", – висловилися в Х.


"За такого малюка і компенсація маленька", "І не жив, і не шкода", "Це все від неякісного самогону", "Вже своїх дітей утилізують", "Зник хлопчик у трусиках, штурмовик, позивний "Амбал". Орчиця шукає сина, здох у 18 рочків", "Мабуть, сміялися щоразу, коли по рації називали позивний", "Це орк чи гном?" – жартують у мережі.

Деякі юзери вже спробували простежити за життєвим шляхом горе-окупанта. Пишуть, що він із Волгоградської області, мав проблеми зі здоров'ям, але дівчина наполягла на тому, щоб її бойфренд підписав контракт і вирушив на війну. Сімʼя вважає, що "Амбал" зник біля Макіївки.

Раніше OBOZ.UA писав про окупанта "Чмоню", котрий став символом армії РФ. Рік тому він потрапив на фронт за тиждень після обміну. За живого терориста оголосили нагороду – пачку пельменів.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Грошей на допомогу українцям цієї зими мало - ООН 27 сентября 2024

Більш ніж половина потужностей України з виробництва електроенергії знищена під час російських атак.

Ураган Хелен обрушився на Флориду: потужний шторм і перші жертви 27 сентября 2024

Ураган Хелен, найсильніший у регіоні Біг-Бенд, накрив Флориду, спричинивши масштабні відключення електрики та повені.

У Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту 27 сентября 2024

Напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше