У Молдові затримано чоловіків, які підпалили ворота центру біженців

23 февраля 2024

У Молдові поліція затримала трьох чоловіків, яких підозрюють у підпалі воріт центру тимчасового розміщення біженців і автомобілів, що належать українцям. Про це в середу, 21 лютого, повідомив Генеральний інспектор поліції Молдови, пише молдовське видання NewsMaker.

За даними правоохоронців, чоловіки підпалили двері готелю у Вулканештському районі, ворота центру розміщення біженців і два автомобілі біженців з України.

Під час обшуків у підозрюваних вилучили мобільні телефони, банки з легкозаймистими речовинами, посудини з фарбою та маски.

Повідомляється, що затриманим 35, 38 і 40 років, родом вони з молдовського села Конгаз.

Раніше повідомлялося, що в столиці Молдови Кишиневі затримали чоловіка, якого підозрюють у підпалі дверей інформаційного центру НАТО. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 3

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше