У Москві за музичні здобутки нагородили зрадниць України Лорак і Асті

15 мая 2024

У Москві відбулася щорічна церемонія нагородження "Жара Music Awards", куди зігнали зрадниць України для імітації "дружби" країн. Співачки Анна Асті (Дзюба) та Ані Лорак забрали свої нагороди, які їм вручала співвітчизниця-колаборантка Регіна Тодоренко.

У Росії колишніх українок визнали "легендою поп-музики" та "артисткою року". Цікаво, що вони не вперше отримують нагороди, попри те, що весь час втрапляють у скандали. Про це пишуть росЗМІ.

Анна Дзюба родом із Черкас минулого року стала "найкращою співачкою", а напередодні їй вручили аналогічний приз, однак уже в номінації "артистка року". На сцені вона позагравала з Тодоренко, розхваливши її прес.

Тіло ведучої і справді можна було повністю роздивитися, адже на сцену вона вийшла, демонструючи свої форми у всій красі.

Тим часом Ані Лорак, яка здобула перемогу в нововведеній номінації "легенда поп-культури", прийшла в чорному костюмі та в сонцезахисних окулярах. Їх зрадниця не знімала ні на сцені, ні перед камерами, ні на вулиці. До слова, захід проходив пізно ввечері.

Ще одна ексукраїнка, яка отримала нагороду – Марі Краймбрері з Кривого Рогу. Вона забрала приз у номінації "Вибір VOICE". Всі лауреатки та ведуча розділили сцену з такими затятими путіністами, як Микола Басков, Ольга Бузова, Клава Кока, Валерія тощо.

Додамо, що зрадників України обʼєднує "любов" до дітей. Так, Тодоренко пише казки для російських малюків – майбутніх українофобів – а Лорак і Асті передають величезні суми на утримання депортованих з України неповнолітніх.

Раніше OBOZ.UA писав, що Регіна Тодоренко, схоже, отримала російське громадянство. Відомо, що вона звернулася до податкової служби, щоб абсолютно законно виплачувати "криваві" податки на вбивство земляків. Ані Лорак також чекає на новий паспорт.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Олена Зеленська освіжила стрижку та показала, як ідеально поєднати в одязі бежевий і чорний кольори 8 сентября 2024

Олена Зеленська освіжила стрижку та показала, як ідеально поєднати в одязі бежевий і чорний кольори Нейтральні відтінки особливо актуальні восени

Як схуднути за ніч: лікарка розповіла про продукт, який допоможе спалювати жир під час сну 7 сентября 2024

Як схуднути у сні, продукт, який потрібно їсти на ніч, щоб схуднути

NASA опублікувало перший знімок розгорнутого в космосі сонячного вітрила 7 сентября 2024

NASA опублікувало перший знімок розгорнутого в космосі сонячного вітрила

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше