У Мурманській області РФ обстріляли літак - соцмережі

13 сентября 2024

У Мурманській області РФ обстріляли легкомоторний літак. Його переплутали з безпілотником, пише Telegram-канал Baza в четвер, 12 вересня.
 
Зазначається, що два легкоспортивні літаки - ATEC 321 Faeta NG і BRM Aero Bristell NG5 - вилетіли з посадкового майданчика в Апатитському муніципальному окрузі в Архангельськ близько 16:30 11 вересня - через півгодини після скасування обмеження на використання повітря атаки дронів.
 

"Мабуть, скасування дійшло не до всіх - після зльоту пілот одного з бортів побачив, що другий літак веде себе якось дивно, і подав сигнал лиха. Пізніше з'ясувалося, що другий борт обстріляли зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Кулі пробили крило і фари літака. Після стрілянини пілоти обох літаків запросили зміну плану польоту. Їхній політ тривав близько 20 хвилин. 

Нагадаємо, 11 вересня у Мурманську зупиняли роботу аеропорту. Росіяни скаржилися на атаку безпілотників на аеродромом Оленья.

Сьогодні у Мурманській області знову зупиняли роботу аеропортів. Над аеродромом Оленья фіксували безпілотники. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту 27 сентября 2024

Напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

"Холостяк" Олександр "Терен" зробив свій вибір, він розповів, як обирав кохану, та заінтригував її відповіддю на пропозицію 27 сентября 2024

"Холостяк" зробив свій вибір: Олександр "Терен" розповів, як обирав кохану, та заінтригував її відповіддю на пропозицію Він зізнався, що прощатися з учасницями було складно

У мережі показали фото Харлан для Playboy, які не потрапили в журнал 27 сентября 2024

Фехтувальниця Ольга Харлан, яка є найтитулованішою спортсменкою України, стала героїнею нового номера чоловічого видання Playboy, але всіх фото зі зйомки у мережі досі немає.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше