У МВФ розповіли, в яких сферах Україні слід продовжувати реформи

31 марта 2016

Сьогодні, 31 березня, у МВФ заявили, що вони стурбовані політичною ситуацією в Україні, однак закликають владу продовжувати програму реформ, насамперед у фінансовій сфері та в енергетиці.

Як повідомляється, голова представництв МВФ в Україні Жером Ваше відмовився коментувати можливі шляхи вирішення політичної кризи в Україні, разом із тим підкресливши, що Україні потрібні економічні перетворення.

"Дуже важливо, щоб влада продовжувала програму реформ, зберігала фіскальну стабілізацію, дотримувалася намічених планів у частині тарифного регулювання, в тому числі в енергетичній сфері", - сказав Ваше. 

Нагадаємо, що Петро Порошенко повідомив, що якщо депутати не зможуть призначити новий уряд, то Україна залишиться без 1 млрд доларів від МВФ та оборонної програми від США.

"У США чекають на Україну, але ми маємо знайти сили і обрати новий уряд. Мова йде про 1 млрд кредитних гарантій МВФ у разі призначення нового уряду, нову програму щодо оборони держави, що затверджена в Конгресі. Не буде рішення - не матимемо гарантій МВФ і програми", - додав він

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Остапчука вимагає від МОН звільнити працівницю за хейтерський коментар у свій бік 26 апреля 2024

Не секрет, що не лише селебрітіз, а і члени їхніх сімей нерідко стають цілями для атак хейтерів. Не є винятком і третя дружина шоумена Володимира Остапчука, Катерина.

На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів 26 апреля 2024

Ракетою на Кремль. На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів Стас Боклан прийшов на прем’єру з дружиною, а Олесю Жураківську емоційно привітала подруга – відома акторка

Стали відомі 5 цікавих фактів про Михайла Коцюбинського 26 апреля 2024

Переконав Винниченка не писати російською та "змусив" всю Європу говорити про Україну: 5 маловідомих фактів про Михайла Коцюбинського Він активно збагачував українську літературну мову новими словами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше