У Німеччині расисти напали на двох дівчат та їхнього батька

18 июня 2024

У містечку Гревесмюлен на північному сході Німеччини група людей, яких звинувачують у расизмі, напала на двох дівчат та їхнього батька. Про це повідомляє DPA.

Зазначається, що на 8-річну дівчинку з Гани та її 10-річну сестру напала група осіб з близько 20 підлітків та молодих людей. Також нападу зазнав батько дівчат.

Чоловік та 8-річна дівчинка були доставлені до лікарні з травмами, які оцінюються як легкі.

Як повідомляється, нападники вдарили молодшу дівчинку ногою в обличчя. Коли в ситуацію втрутилися батьки дітей, спалахнула бійка.

"Цей злочин на расовому ґрунті просто приголомшує мене. Він демонструє бездонну ненависть та нестримну нелюдяність і не може бути виправданий", - заявив мер міста Гревесмюлен Ларс Прахлер.

Також зазначається, що нападники вигукували расистські гасла під час міського фестивалю. До восьми осіб з цієї групи зараз перебувають під слідством за кількома звинуваченнями, зокрема заподіяння тяжких тілесних ушкоджень і розпалювання ненависті.

Агентство DPA також повідомляє про інші інциденти з підозрою на расистські мотиви, які сталися в цьому регіоні протягом вихідних.

Так, група людей виконувала нацистське вітання у місті Шверін, а в містечку Пенкун, розташованому поблизу польського кордону, спалахнула жорстка сутичка, що супроводжувалася расистськими скандуваннями.

Нагадаємо, у Франкфурті 19-річний афганець із напав на 41-річну українку. Жінку було серйозно поранено ножем.

Раніше повідомлялося, що у Празі в аеропорту Вацлава Гавела поліція затримала іноземців, яких підозрюють у нападі на волонтерів, що збирали кошти на допомогу Україні на Староміській площі в Празі. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі 27 сентября 2024

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі Нещодавно Уельські привітали родича з днем народження

Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів 27 сентября 2024

Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів Шанувальники закликали артиста не писати колишнім у стані алкогольного сп'яніння

ТБ LG почали показувати рекламу на заставках 27 сентября 2024

ТБ LG почали показувати рекламу на заставках

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше