У Підмосков'ї чоловік вистрілив у поліцейських із сигнальної ракетниці

2 мая 2024

У Коломні Московської області РФ чоловік вистрілив у поліцейських із сигнальної ракетниці, постраждали двоє правоохоронців. Про це в середу, 1 травня, з посиланням на пресслужбу ГУ МВС у Московській області повідомила російська пропагандистська агенція ТАСС.

Повідомляється, що до поліції Коломни надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на проспекті Кірова хуліганять сусіди.

Чоловік відчинив двері поліцейським, які прибули на виклик, а потім двічі вистрілив з предмета, схожого на сигнальну ракетницю, і поранив обох працівників поліції.

Правопорушником виявився раніше засуджений місцевий житель 1962 року народження, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Раніше повідомлялося, що "вагнерівець" скоїв убивство в Росії і захотів повернутися на фронт.

Розвідка Британії проаналізувала дані про різке зростання кількості убивств, які в Росії у минулому році скоїли російські військові.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ 16 мая 2024

У 2022 році Китай експортував до Росії більше 700 тонн нітроцелюлози. У 2023 році цей обсяг збільшився майже вдвічі та перевищив 1 300 тонн.

У Каннах відкрився 77-й кінофестиваль з росіянами на червоній доріжці та режисером Лозницею, який захищав російську культуру 16 мая 2024

У Каннах відкрився 77-й кінофестиваль: з росіянами на червоній доріжці та режисером Лозницею, який захищав російську культуру Фігурант гучних скандалів представить фільм про війну

Гайді Клум, Джейн Фонда, Меріл Стріп та інші вразили ефектними луками на відкритті Каннського кінофестивалю 16 мая 2024

У Франції стартував щорічний Каннський кінофестиваль, який традиційно збирає на своєму хіднику найкращих представників індустрії: режисерів, акторів, продюсерів та інших зірок світового масштабу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше