У Парижі затримали молдован за малюнки трун з написом про солдат в Україні

10 июня 2024

Троє громадян Молдови були затримані у Парижі через підозру у тому, що вони малювали графіті з трунами та написом "Французькі солдати в Україні".Про це у суботу, 8 червня, повідомила повідомляє французька телерадіокомпанія BFM TV.

Графіті виявили 7 червня у сьомому окрузі Парижа. Скільки загалом було зроблено таких малюнків, наразі невідомо. У цей час в Парижі перебував український президент Володимир Зеленський.

Першого числа цього місяця біля Ейфелевої вежі невідомі встановили п'ять фальшивих трун залитих гіпсом. Їх загорнули у французькі прапори, там також був напис "Французькі солдати України". Того ж дня в Парижі затримали трьох чоловіків - водія вантажівки, якою перевозили труни, та ще двох чоловіків, які збиралися сісти на автобус до Берліна.

Наразі неясно, чи саме ці затримані скоїли обидва злочини і чи вони якось пов'язані. За інформацією BFMTV, підозрювані перевіряються у справі про можливе іноземне втручання.

Перед цим повідомлялося, що Франція може оголосити про рішення направити військових інструкторів в Україну, попри побоювання деяких союзників і критику з боку Росії.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фемілі-лук від зіркової мамці: Періс Хілтон зазнімкувалася з обома дітками на руках 16 сентября 2024

Американська світська левиця та діджейка Періс Хілтон, яка на початку серпня хизувалася відпочинком з маленькими дітьми на яхті, в Instagram показала фото з ними у осінньому одязі її бренду.

Почему куртки Nike — это стиль и комфорт в одной вещи? 16 сентября 2024

Nike давно зарекомендовал себя как один из ведущих брендов, сочетающих инновации, качество и актуальный дизайн. Среди огромного ассортимента продукции особое место занимают куртки Nike

Названі найкорисніші солодощі, які захищають печінку, щитоподібну залозу та знижують рівень холестерину 16 сентября 2024

Чому мармелад можна їсти практично всім, чим він корисний, кому потрібно вживати мармелад з обережністю.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Pro Contactive 5.0
Pro Contactive

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше