У Пентагоні пояснили, чому допомога Києву критична

1 марта 2024

Допомога для Україні наразі є критичним питанням, адже країна має не лише захищатися, а й повернути контроль над тимчасово окупованими територіями. Про це у четвер, 29 лютого, заявив речник Пентагону Патрік Райдер, пише Укрінформ. 

"Критично важливо, щоб ми могли отримати додаткове фінансування, а також асигнування на цілий рік, аби мати можливість забезпечити допомогу Україні. В тому числі ППО та боєприпасами, щоб українці могли не тільки захищати себе, а й повертати суверенну територію", - наголосив представник оборонного відомства США.

Він зазначив, що в Україні точаться активні бойові дії, під час яких Росія досягає деяких успіхів. Але, як зауважив Райдер, "українці довели, що є сміливими воїнами, а також діють дуже інноваційно".

"Тому ми не сумніваємося, що вони продовжать хоробро битися. Але абсолютно важливо, щоб ми дали їм необхідні ресурси зараз, аби не було надто пізно", - резюмував представник Пентагону.

У разі програшу України у війні проти Росії з останньою доведеться воювати НАТО. Про це заявив глава Пентагону Ллойд Остін.

Нагадаємо, сьогодні Путін звернувся з посланням до Федеральних зборів. Під час промови президент Росії пригрозив "трагічними наслідками" країнам, які наважаться відправити своїх військових в Україну. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

YouTube заблокував 200 російських каналів 26 июля 2024

У Росії поскаржилися, що, мовляв, це "порушення законодавства та неповага до Росії та її громадян", що є підставою для "вжиття заходів" щодо YouTube.

Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік: частину задонатив на Україну 26 июля 2024

Частину задонатив на Україну. Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік Робочі питання він вирішує зазвичай через WatsApp

Монатік у запальному кліпі зняв своїх синів на тлі сучасного мистецтва. Відео 26 июля 2024

Артист Дмитро Монатік представив новий яскравий кліп на запальну пісню "Не мине".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Шопомаг 5.0
Шопомаг

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше