У Польщі місцевий житель із ножем напав на українок - одна з них загинула

19 апреля 2023

У Польському місті Легниця місцевий житель зарізав одну українку та поранив ще двох. Злочин стався у Великодню ніч, повідомляє у понеділок, 17 квітня, місцеве видання LCA.pl.
 
Зазначається, що чоловік проник до будинку, де мешкали жінки.
 
"Постраждалі - мати з 14-річною дочкою та ще одна жінка, на яку напали з ножем. Мати загинула на місці, підліток у тяжкому стані у лікарні. Зловмисника затримали", - йдеться у повідомленні.
 
Поліцейські, які прибули на виклик, виявили на місці події тіло 37-річної жінки. У неї були поранення грудної клітки та шиї, ймовірно ножем із гострим краєм. У той же час 14-річну дочку загиблої було доставлено до лікарні в Легниці, також із кількома пораненнями грудної клітки. У цій будівлі була ще одна жінка, яка мала поранення руки, швидше за все теж ножем, повідомили в поліції.
 

Нападника знайшли біля будівлі в кущах. Він був весь у крові. Під час обшуку поліцейські виявили у нього закривавлений ніж. Чоловіка затримали.
 
За даними видання, затриманий – раніше засуджений 36-річний місцевий мешканець.
 
"Як встановлено, чоловік, швидше за все, зайшов у будівлю з метою пограбування. Ймовірно, його виявила 37-річна жінка, яка була смертельно поранена ножем, а потім була поранена її 14-річна дочка, що прокинулася від криків матері. Тим часом крики розбудили ще одну жінку, на яку напав злочинець", – повідомили у поліції.
 
Усі троє постраждалих громадяни України. Вони проживали у будинку ще з п'ятьма громадянами України.
 
Раніше повідомлялося, що в польському Любліні двоє громадян Польщі напали на українську родину. Вони побили підлітка та вагітну жінку.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Блог про життя українською на "LooP" 14 октября 2024

L.org.ua — це український онлайн-ресурс, що ставить за мету надавати своїм читачам якісний, корисний і зрозумілий контент на різноманітні теми

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 4

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше