У Польщі на кордоні затримали дезертира з армії Росії

8 мая 2024

Польські прикордонники затримали на кордоні з Білоруссю 41-річного російського військового, який дезертирував з однієї із частин на фронті і намагався через Польщу потрапити далі на Захід. Про це повідомляє RMF.FM в середу, 8 травня.
 
Зазначається, що затриманий росіянин був одягнутий в цивільний одяг і не мав при собі зброї.
 
Все вказує на те, що росіянин намагався нелегально потрапити до Польщі з Білорусі, втікаючи з фронту. При ньому були російські військові документи, зокрема контракт з армією, де вказується про його участь у бойових діях проти України.
 
Аби потрапити до Польщі, він використовував нелегальний міграційний канал, організований режимом білоруського диктатора Олександра Лукашенка, який в основному використовують іноземці з країн Близького Сходу, Африки і Центральної Азії.
 

Росіянина зараз перевіряють польські спецслужби.

Прикордонна служба Польщі вже офіційно підтвердила затримання 41-річного росіянина, який нелегально перетнув білорусько-польський кордон.
 
"Прикордонна служба підтверджує затримання дезертира з Росії. Це 41-річний чоловік, який незаконно перетнув кордон Білорусі з Польщею", - йдеться у повідомленні.
 
Нагадаємо, за даними української розвідки, станом на кінець квітня кількість дезертирів з Південного військового округу армії РФ досягла 18 тисяч осіб.

Тим часом у Росії різко зросла кількість вироків у справах про дезертирство. З початку 2024 року суди щодня оголошують в середньому по 34 вироки за втечу зі служби. Крім того, у РФ планують конфісковувати майно в солдатів за дезертирство.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Під Києвом п’яний водій легковика збив 8-річного хлопчика 19 мая 2024

Під Києвом п’яний водій легковика збив 8-річного хлопчика. Подробиці та фото Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі

Єва Лонгорія, Емма Стоун та Ума Турман вразили образами на хіднику Каннського кінофестивалю. Фото 19 мая 2024

На 77-му Міжнародному Каннському кінофестивалі 17 травня відбулася прем'єра фільму "Види доброти" з 35-річною Еммою Стоун у головній ролі. На хідник вийшло чимало зірок у ефектних образах.

Понад 50 БПЛА та 300 FVP-дронів Кличко передав захисникам України на Харківщині як допомогу від Києва 19 мая 2024

Понад 50 БПЛА та 300 FVP-дронів: Кличко передав захисникам України на Харківщині допомогу від Києва. Відео Столиця продовжує підтримувати ЗСУ

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спасите Украину 5.0
Спасите Украину

Отзывов: 1

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше