У Польщі водій в'їхав у натовп на переході - 19 постраждалих

2 марта 2024

У польському місці Щецині водій автомобіля на пішохідному переході збив десятки людей та втік з місця події, спричинивши ДТП з іще чотирма авто. Про це повідомляє TVN24 в п'ятницю, 1 березня.
 
Наразі відомо про 19 постраждалих, в тому числі трьох дітей. Три людини знаходяться у критичному стані.

Зазначається, що автомобіль на великій швидкості в’їхав у групу людей, які переходили через пішохідний перехід. Утікаючи з місця події, він спричинив ДТП з чотирма автомобілями. 

Кількість постраждалих постійно зростає. До медиків звертаються люди, які перебували в машинах, з якими зіштовхнувся винуватець аварії, тікаючи з місця ДТП.

За словами правоохоронців, зловмисника вже затримано, це 33-річний чоловік. Інших подробиць поки що не приводиться. 

Нагадаємо, раніше у місті Немирів на Вінниччині десятирічний хлопчик потрапив під колеса шкільного автобуса. А в Одесі жінка потрапила під поїзд. Вона залишилася жива, але зазнана тяжких травм.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Блог про життя українською на "LooP" 14 октября 2024

L.org.ua — це український онлайн-ресурс, що ставить за мету надавати своїм читачам якісний, корисний і зрозумілий контент на різноманітні теми

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше