У РФ озброєний молотками та ножем восьмикласник поранив трьох школярів

23 сентября 2024

У Балаганську Іркутської області РФ озброєний молотками та ножем школяр напав на однокласників. Поранено троє учнів. Про це повідомляють росЗМІ та ТГ-канали.

Зазначається, що напад стався під час перерви у школі. Діти готувалися до уроку фізкультури. У роздягальні підліток накинувся на одного з однокласників та наніс удар по потилиці. Потім завдав кілька ударів по руках. Ще двоє школярів також отримали травми рук.

Бійня припинилася, коли втрутився викладач фізкультури.

Як пишуть соцмережі, нападник з благополучної родини, має молодшого 5-річного брата. Разом з тим, школяра характеризують як замкнутого, нетовариського.

Нагадаємо, нещодавно у школі російського Челябінська учень вчинив напад на інших школярів та вчителів за допомогою молотка, завдавши травм щонайменше чотирьом людям.

Також повідомлялося, що в Чехії учениця середньої школи скоїла напад з ножем в одному з класів, двоє дітей постраждали.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Камала Гарріс має рекордний рейтинг як політик 23 сентября 2024

Гарріс має найбільший стрибок серед рейтингів політиків, опитаних NBC, відколи популярність президента Джорджа Буша-молодшого зросла у 2001 році.

58-річна британська акторка Елізабет Херлі з'явилась на обкладинці відомого глянцю та показала залаштунки фотосесії 23 сентября 2024

58-річна британська акторка Елізабет Херлі посвітила принадами для обкладинки відомого глянцю та показала залаштунки фотосесії.

Іран представив модернізований Шахед 23 сентября 2024

Окрім нового Шахеда-136B з дальністю польоту понад 4 000 кілометрів, Тегеран похвалився новою балістичною ракетою з дальністю 1000 кілометрів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше