У РФ п'ятеро людей померли від невідомої речовини, ще 14 - у лікарні

10 мая 2024

У російському місті Астрахані п'ятеро людей померли внаслідок отруєння невідомою речовиною, ще 14 осіб перебувають у лікарні (11 із них - у реанімації). Про це в четвер, 9 травня, повідомили російські ТГ-канали.

Повідомляється, що всі ці люди вживали наркотики.

"За даними слідства в ніч з 8 на 9 травня 2024 року на території Радянського та Трусівського районів Астрахані у різних місцях виявлено тіла чоловіків і жінок віком від 18 до 40 років. Крім того, до лікарень з діагнозом "отруєння невідомою речовиною" доставили 14 місцевих жителів, 11 з яких перебувають у реанімації у тяжкому стані. Наразі за цим фактом слідчими порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 109 КК РФ (заподіяння смерті через необережність двом і більше особам)", - пише ТГ-канал Baza.

Нагадаємо, в листопаді 2023 року понад 20 людей в Астрахані отруїлися неякісним метадоном. Тоді люди вважали, що купують мефедрон.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Переможець Євробачення-2024 зізналися, що у них забрали кришталевий мікрофон 20 мая 2024

У переможця Євробачення-2024, швейцарського співака Nemo, який позиціонує себе небінарною особистістю, забрали головний приз конкурсу - кришталевий мікрофон.

Трамп вимагає аби Байден пройшов тест на наркотики - ЗМІ 20 мая 2024

Чергові, 60-ті, президентські вибори у Сполучених Штатах Америки заплановані на 5 листопада 2024 року.

США та Іран ведуть регіональні переговори - ЗМІ 20 мая 2024

Однією з головних цілей адміністрації Байдена з 7 жовтня є запобігання переростанню конфлікту в Газі в регіональну війну.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 2

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше