У РФ узаконили амністію всіх підсудних, які пішли на війну

3 октября 2024

У Росії звільнятимуть від кримінальної відповідальності підсудних, які проходять військову службу. Російський диктатор Володимир Путін підписав відповідний закон,  передають росЗМІ.

Зазначається, що закон доповнює положення Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів РФ. Зокрема, він наказує звільняти від кримінальної відповідальності на стадії судочинства обвинувачених, які проходять військову службу в період мобілізації або уклали контракт про проходження військової служби.

Також в законі передбачено поширення аналогічного правового механізму на засуджених, вирок щодо яких було ухвалено, проте він не набув законної сили, зокрема й на стадії апеляційного провадження у кримінальній справі.

Раніше повідомлялося, що у Росії планують залучати до війни в Україні не тільки засуджених (а їх стало значно менше в російських в’язницях), а й підозрюваних і обвинувачених у злочинах.

Самі окупанти анонімно зізнаються, що "зеків" не шкодують на фронті. Йдеться про так звані штурмові групи Шторм-Z.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Де отримати детальну інформацію про банківські карти та як ними правильно користуватися? 3 октября 2024

Кожному, хто не володіє інформацією, але хоче долучитися до зручних, вигідних та швидких фінансових електронних сервісів, необхідний грамотний професійний лікнеп, який пропонує інформаційний фінансовий сайт Rates

Водіїв чекають штрафи за «лису резину»: що потрібно знати 3 октября 2024

Водіїв чекають штрафи за «лису резину»: що потрібно знати

Ксенія Мішина надихає свою аудиторію на здоровий спосіб життя 3 октября 2024

Актриса Ксенія Мішина, яка невпинно надихає свою аудиторію на здоровий спосіб життя, закликала всіх почати турбуватися про себе вже сьогодні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше