У родині Камалії трапилося горе: з життя пішов близький родич співачки, який лише нещодавно вийшов з коми

26 сентября 2024

Відома українська співачка Камалія повідомила, що 22 вересня помер її рідний дядько Володимир Прядко. Серце чоловіка не витримало важкої хвороби, через яку він кілька тижнів пробув в лікарні й певний час пролежав у комі.

До цього лікарі не давали жодних шансів на його виживання, але останні два тижні до смерті у рідних почала жевріти надія, що Володимир одужає. Чоловік страждав від аневризми. Як зазначає Камалія, він також був її хрещеним батьком, тому це важка для неї втрата.

"Ми до останнього вірили, що він подолає хворобу, але, на жаль, його серце не витримало... 22 вересня пішов з життя мій рідний дядько і хрещений тато, Володимир Прядко. На цьому відео ми з ним співаємо дуетом на березі Блакитних озер Чернігова, де ми завжди всією сім'єю збиралися на рибалку. Ці спогади назавжди залишаться в моєму серці", – повідомила співачка і прикріпила архівне відео з тієї події.

Два тижні тому, а саме 11 вересня, Камалія писала в Instagram, що Володимир Прядко пережив численні операції через аневризму – патологічне розширення або випинання стінки кровоносної судини, яке виникає через ослаблення або пошкодження її стінок. Через незадовільний стан здоров'я чоловіка лікарі не давали надій на його одужання.

Після госпіталізації вони виявили у нього онкологію, але операція дала ускладнення і Прядко впав у кому на певний час. Попри ряд неприємних новин Камалія не полишала надію, що дядько одужає.

"Нам з мамою, Інною Петрівною, зателефонували з лікарні в Чернігові, де перебував мій дядько після численних складних операцій. У нього була аневризма, потім виявили онкологію, і він наважився на операцію. Після операції на аневризму у нього почали відмовляти нирки, потім він вирішив пройти операцію на онкологію, після чого впав у кому і був на апараті штучного дихання. Лікарі не давали жодних шансів на його виживання... Нам сказали приїхати, щоб попрощатися з ним", – повідомляла на початку вересня співачка.

Вона пригадала, що на сходах лікарні побачила голуба, який мав би символізувати хорошу звістку. Так дійсно сталося, адже майже перед дверима палати лікарі повідомили, що дядько співачки вийшов з коми.

"Коли ми прибули до онкологічної лікарні та піднімалися сходами, прямо перед нами сів білий голуб. Мама відразу сказала: "Це знак, він житиме!" І ось, коли ми зайшли до холу лікарні, цей же голуб почав стукати у вікно. Ми поспішили до лікаря, і тут сталося справжнє диво – він сказав, що мій дядько щойно прийшов до тями! Коли ми зайшли до нього, він був притомний, навіть жартував і сміявся, а на його щоках з’явився рум’янець!" – зазначала Камалія.

Однак недовго його здоров'я змогло витримати навантаження від хвороби, яка забрала життя чоловіка.

"За три роки наша родина втратила трьох рідних дядь, трьох братів моєї мами Інни Петрівни: Василя, Олександра і сьогодні Володимира, мого хрещеного. З п'яти братів залишилися лише Юра і Микола, який живе в Харкові", – написала Камалія.

Раніше OBOZ.UA писав, що Камалія повідомила про серйозну травму своєї доньки. 10-річна дівчина потрапила до лікарні, а співачка пояснила, що сталося.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 роціРежисер розкрив своє ставлення до президентаЛюди 27 сентября 2024

Зеленський перейшов на матюки. Ахтем Сеітаблаєв розповів про суперечку на зніманнях фільму через гімн України у 2012 році Режисер розкрив своє ставлення до президента

Google обмежив створення нових акаунтів в Росії - Мінцифри РФ 27 сентября 2024

Також зафіксовано значне скорочення кількості СМС, що їх відправляє компанія російським користувачам.

У Вишневому на Київщині стріляли у дворі багатоповерхівки: потерпілого госпіталізували, зловмисника затримали 27 сентября 2024

У Вишневому на Київщині стріляли у дворі багатоповерхівки: потерпілого госпіталізували, зловмисника затримали. Відео Нападнику загрожує до семи років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше