У Росії підлітки спалили гелікоптер Мі-8

12 сентября 2024

У російському місті Ноябрськ в Ямало-Ненецькому автономному окрузі двоє підлітків, 13 та 14 років, спалили багатоцільовий вертоліт Мі-8. Про це повідомив Telegram-канал Baza у середу, 11 вересня.

Стверджуэться, що хлопці проникли на територію вертолітного майданчика в аеропорту Ноябрська через дірку в паркані. Після цього вони облили гелікоптер горючою рідиною й з другої спроби підпалили цигарками. Через вибух рідини один із хлопців отримав сильні опіки обличчя.

Після втечі з аеродрому – обидвох спіймали вже протягом години.

"У підсумку хлопцям сильно обпекло обличчя, тому відбігши трохи від аеропорту, школярам довелося викликати швидку. Медики доставили паліїв до лікарні. Вертоліт згорів майже повністю – від нього залишився тільки хвіст", – йдеться у повідомленні.

Під час розмови з правоохоронцями, підлітки розповіли, що їм нібито обіцяли за підпал гелікоптера 5 млн рублів (понад 54 тис. доларів). А раніше вони підпалили вежу стільникового зв'язку, за що отримали 30 тисяч рублів (понад 300 доларів).

Вказано, що батько одного з хлопців зараз воює проти України.

До розслідування факту підпалу гелікоптера підключилась місцева прокуратура.

Раніше у Росії суд заарештував п'ятьох осіб, яких звинуватили в підпалі гелікоптера в аеропорту Остаф'єво в Новій Москві.

Як відомо, на аеродромі у Москві згорів багатоцільовий гелікоптер Ка-32. ГУР Міноборони України повідомило про свою причетність до пожежі.

У Росії українця засудили до 25 років тюрми "за підпал" залізниці

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі показали який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста 30 сентября 2024

Який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста України. Фото Володарю "Золотого м'яча" виповнилося 48 років

Дружина Євгена Коноплянки у їхній день народження показала сімейні розваги на конях. Фото 30 сентября 2024

29 вересня український футболіст Євген Коноплянка та його дружина, майстер спорту з бадбінтону Вікторія святкують день народження. Кохана футболіста привітала їх зі святом спільними фото.

Іран вимагає екстреного засідання Ради безпеки ООН 30 сентября 2024

Після вбивства лідера Хезболли Хасана Насралли Іран вимагає екстреного засідання Радбезу ООН.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше