У Росії почали розсилати повістки з погрозами - ЗМІ

27 апреля 2023

Громадяни Росії почали отримувати повістки з загрозою застосування "обмежувальних заходів" у разі неявки до військкомату. Про це повідомляє російський телеканал Дождь у Telegram.
 
Так, у повістці, підписаній військкомом Виборзького району Санкт-Петербурга, йдеться, що 21-річному призовнику потрібно з'явитися у військкомат Виборзького району Петербурга вранці 28 квітня для проходження медичного огляду.
 
"Увага! У разі неявки до військового комісаріату у встановлений термін, щодо вас будуть введені обмежувальні заходи", - значиться на штампі в правому нижньому кутку документа.
 Фото: Telegram-канал Дождь
 

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін підписав закон про електронні повістки, згідно з яким повістка буде вважатися отриманою відразу після її розміщення в особистому електронному кабінеті.

У Держдумі РФ заговорили про загальну мобілізацію. Російський депутат заявив, що проти України потрібно "воювати всім світом".

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Різ Візерспун привітала молодшого сина та показала його рідкісне фото 28 сентября 2024

Голлівудська актриса Різ Візерспун привітала молодшого сина Теннессі з 12-річчям та виклала фото з ним.

Працювали рятувальники двох областей та спецтехніка: у Карпатах допомогли туристці з Києва, якій стало зле 28 сентября 2024

Працювали рятувальники двох областей та спецтехніка: у Карпатах допомогли туристці з Києва, якій стало зле. Фото Мешканці столиці нічого не загрожує

США перекинули групу винищувачів F-35 до Греції 27 сентября 2024

До Греції також прибули американські літаки-заправники KC-135. Навчання під керівництвом Об'єднаного авіаційного командування НАТО проходитимуть до 11 жовтня.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше