У Росії повістки роздаватимуть заочно – ГУР

6 декабря 2022

У Росії створюють єдину електронну базу даних військовозобов'язаних. Для цього оцифровуються всі чинні документи військового обліку та архіви військкоматів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.
 
Головна мета проекту – створити автоматизовану систему обліку та контролю осіб, які підлягають мобілізації. Після закінчення розробки системи її об'єднають із базами даних МВС (для контролю документів на виїзд за кордон), системи Мігрант (для обліку нерезидентів та бажаючих змінити громадянство), ДІБДР (контроль власників та користувачів транспортних засобів), СНІЛС, Роскадастру, Росреєстру, ІПН та навіть клієнтські бази мобільних операторів.
 

Після введення в експлуатацію ця система забезпечить можливість тотального контролю за військовозобов'язаними, які не мешкають за місцем реєстрації.
 
В управлінні розвідки стверджують, що це гарантує отримання ними повісток навіть у разі неможливості фізичного контакту – у формі SMS-повідомлень, електронних листів, повідомлень із соціальних мереж. Після цього вони будуть зобов'язані з'явитися у зазначені терміни у місця обліку.
 
Раніше повідомлялося, що на Росію чекає чергова хвиля мобілізації, проте це погіршить загальну якість російських військ, які перекидаються на фронт в Україну.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві трактор зачепив та повалив бетонний стовп: пошкоджено кілька легковиків 20 апреля 2024

У Києві трактор зачепив та повалив бетонний стовп: пошкоджено кілька легковиків. Фото Аварія сталась на вулиці Олександра Кошиця

Камінська показала результати пластичної операції 19 апреля 2024

Співачка Слава Камінська, яка днями розказувала про причину пластичного апгрейду в зоні декольте, показала результат.

Тетяна Овсієнко шокувала своїм виглядом: російську співачку з України не впізнати 19 апреля 2024

"Як можна було так опуститись?" Тетяна Овсієнко шокувала своїм виглядом: російську співачку з України не впізнати Прихильники стверджують, що відповідний результат дав алкоголь і філлери

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше