У Росії вбили екс-соратників Тесака, які "працювали на СБУ" - ЗМІ

16 августа 2022

Російські силовики вбили колишніх соратників російського громадського діяча та відеоблогера Максима (Тесака) Марцинкевича. Інцидент стався у Волгоградській області. Про це повідомляє Telegram-канал Mash у понеділок, 15 серпня.
 
ЗМІ запевняє, що загиблі намагалися підірвати нафтопровід "на замовлення СБУ".
 
Канал, посилаючись на дані силовиків, додав, що в операції брали участь Андрій Чуєнков та Юрій Іонов. Обидва раніше входили у склад Формату 18 та Реструкту. Після цього вони нібито виїхали в Україну і "вступили до лав батальйонів Ураган та Азов".

У ФСБ заявили, що наразі йдуть пошуки їхніх можливих "поплічників на території Росії".

Максим Марцинкевич, більш відомий як Тесак (1984 - 2020) - російський громадський діяч, співзасновник та ідеолог неформального міжнародного громадського руху Реструкт.
 

Марцинкевич отримав популярність після участі у низці скандалів. Зокрема, пов'язаних із розпалюванням міжнаціональної ворожнечі та так званого "полювання на педофілів". Кілька разів сидів у в'язниці. Помер в одному челябінському СІЗО. За офіційною версією, він наклав на себе руки.
Нагадаємо, кремлівські пропагандисти залучали акторів, щоб ті зображували тіла загиблих. Для підтвердження "безчинств" ЗСУ росіяни зняли пару сюжетів із загиблою жінкою. Тіло жінки демонстративно на камеру накрили червоною ковдрою. Під час цього "труп" рухав головою, влаштовуючись зручніше.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

PROIT.UA: новий інтернет-ресурс для професіоналів та початківців IT-сфери 24 апреля 2024

Україна посідає 11 місце серед 50 найбільш розвинених країн в галузі IT, а в країні успішно працює понад 4 тисячі IT компаній. Наші програмісти користуються високим рейтингом у закордонних компаніях

Єфросиніна прокоментувала конфлікт із Горбуновим 24 апреля 2024

З телеведучим Юрієм Горбуновим Марію Єфросиніну пов'язують щонайменше 5 років роботи в прямому ефірі ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі. Але кілька років тому між ними стався конфлікт, після якого колишні колеги перестали спілкуватися.

У ЄС почали розслідування через програму TikTok Lite — вона може викликати звикання 24 апреля 2024

У ЄС почали розслідування через програму TikTok Lite — вона може викликати звикання

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше