У Росії визнали "небажаною" міжнародну організацію Freedom House

8 мая 2024

Генпрокуратура РФ визнала небажаною у Росії діяльність міжнародної неурядової організації Freedom House. Про це у вівторок, 7 травня, повідомила російська пропагандистська агенція Інтерфакс.

У генпрокуратурі РФ повідомили, що серед основних напрямків діяльності Freedom House - "сприяння встановленню так званої головної ролі США у світі".

У відомстві підкреслили, що з початку ввійни РФ проти України "організація бере активну участь у просуванні політики недружніх держав щодо російсько-українського конфлікту, у тому числі щодо дискредитації Збройних сил РФ".

Крім того, в російській генпрокуратурі вважають, що Freedom House "закликає до надання всебічної допомоги українській армії, конфіскації заморожених російських активів на користь України, збільшення санкційного тиску, запровадження міжнародних санкцій щодо третіх держав".

Нагадаємо, навесні 2021 року Freedom House відніс Україну до "частково вільних" країн.

А в 2020 році Freedom House повідомив, що Україна отримала статус "частково інтернет-вільної".

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ірина Білик зізналася, що її серце зайняте одним чоловіком 19 мая 2024

54-річна співачка Ірина Білик в ефірі шоу "Міністерство прем'єр" розказала, чи вільне її серце зараз та за який момент зі свого життя, пов'язаний з чоловіком, їй соромно.

Фахівці пояснили, чому не можна носити телефон близько до тіла 19 мая 2024

Чому не можна носити телефон близько до тіла?

Ще одна відома телеведуча заговорила про всиновлення дитини під час війни 19 мая 2024

"Думаю про такий варіант". Ще одна відома телеведуча заговорила про всиновлення дитини під час війни Раніше Кароліна Ашіон зізнавалася, що не полишає надії народити сама

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше