У Росії зазнав атаки хімкомбінат, який виробляє паливо для ракет - ЗМІ

25 сентября 2024

У ніч проти 23 вересня у місті Каменськ-Шахтинський Ростовської області РФ було атаковано хімічний комбінат Каменський, який, зокрема, виробляє паливо для ракет. Про це повідомив Telegram-канал Astra у вівторок, 24 вересня.
 
Співрозмовник видання в екстрених службах регіону зазначив, що під час нічної роботи ППО було збито дві невстановлені ракети, ймовірно, Нептун.
 
За його словами, унаслідок падіння однієї з ракет на території підприємства було пошкоджено трубу газопостачання, також поруч спалахнула трава. Постраждалих немає.
 

Astra зазначає, що дрони вже атакували це підприємство у квітні.
 
Комбінат Каменський - одне з найбільших хімічних підприємств півдня Росії. У 2011 році ЦРУ частково розсекретило дані, пов'язані зі створенням в СРСР міжконтинентальної балістичної ракети на твердому паливі РТ-2.

У документах ЦРУ саме комбінат у Кам'янську-Шахтинському було вказано як місце виробництва композитного палива для ракетних двигунів цього типу, там також розміщувалися випробувальні установки.

Нагадаємо, раніше у російському Ярославлі сталася масштабна пожежа на паливному складі. А у Підмосков’ї горів склад на території 5 000 квадратних метрів.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Голодування задля схуднення: плюси та мінуси 25 сентября 2024

Перед тим, як почати голодування заради довгоочікуваної цифри на вагах, варто знати його максимально допустиму тривалість, щоб не заподіяти шкоди здоров’ю.

Робот Spot компанії Boston Dynamics навчився відмикати замки 25 сентября 2024

Робот Spot компанії Boston Dynamics навчився відмикати замки

На Прикарпатті рятувальники шукали мешканку Києва, яка ввечері заблукала у горах 25 сентября 2024

На Прикарпатті рятувальники шукали мешканку Києва, яка ввечері заблукала у горах. Подробиці і фото Наразі мешканці столиці нічого не загрожує

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Маммолог 5.0
Маммолог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше