У російських дитсадках примусово збирають гуманітарну допомогу загарбникам

11 февраля 2024

У російському місті Рязані працівників дитсадків зобов'язали збирати гуманітарну допомогу для тих, хто бере участь в агресивній війні проти України. Про це сьогодні, 10 лютого, повідомив російський незалежний ТГ-канал Осторожно, новости.

"Керівники рязанських освітніх закладів отримали таке розпорядження від адміністрації міста, в якому від них вимагали провести "благодійний марафон зі збору гумдопомоги для учасників " СВО". Його пропонувалося організувати у рамках соціально-патріотичної акції "Нашим", присвяченій Дню захисника Вітчизни. Уточнюється, що акція спрямована на "збереження сімейних цінностей, виховання почуття патріотизму у підростаючого покоління, відповідальності за свою Батьківщину", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в дитсадках вимагають, щоб батьки організували збір грошей на придбання продуктів "для потреб "СВО", а в одному із закладів батькам заявили, що кожен з них має купити "козинаки, горіхи, а також батончики" на 3 тисячі рублів. В іншому дидсадку запропонували зібрати по 100 рублів і "придбати необхідне для бійців". Батьки, які повідомили цю новину, зазначили, що таку вимогу їм висунули вперше.

 
 

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін видав наказ про надання українським дітям громадянства Росії. Омбудсмен Дмитро Лубінець вважає, що присвоєння дітям громадянства РФ проводиться для того, щоб депортованих українських дітей "юридично" не залишилося в Росії.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дорогі фотоапарати знову стали популярними — продаж бездзеркалок підскочив на 12% цього року 19 сентября 2024

Дорогі фотоапарати знову стали популярними — продаж бездзеркалок підскочив на 12% цього року.

Намагався вбити власника овочевої бази: у Києві суд виніс вирок фігуранту резонансної справи 19 сентября 2024

Намагався вбити власника овочевої бази: у Києві суд виніс вирок фігуранту резонансної справи. Фото Наступні 11 років зловмисник проведе за ґратами

Випуск iOS 18: власники iPhone скаржаться на проблеми з батареєю 19 сентября 2024

Випуск iOS 18: власники iPhone скаржаться на проблеми з батареєю

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше