Журналісти розкрили, де і з ким живе Олег Винник у Берліні

25 сентября 2024

Активісти дізналися, де наразі проживає український співак Олег Винник, який втік з України до Німеччини на початку повномасштабного вторгнення Росії. За наявними даними, артист живе у "російському" районі Берліна.

Про це повідомляє Telegram-канал "Вогник". У дописі йдеться про те, що "лідер вовчиць" проживає у західному районі на околиці міста під назвою Шарлоттенбург, який давно "облюбували росіяни".


Місцеві українці знайшли житловий комплекс, де мешкає співак. "На вході новенького ЖК, навпроти дзвінка прізвище німецькою і назва його компанії", – зазначено у повідомленні. Нещодавно Винник засвітив фрагмент своєї квартири, а саме балкон, ймовірно, на верхньому поверсі будівлі. Саме звідти артист "передав ковток свіжого повітря" українським захисникам, за що його розкритикували у мережі.

За інформацією журналістів, оренда квартири з комунальними платежами обходиться зірці у близько 100 тисяч гривень на місяць. Сусіді кажуть, що там проживає "мила пара знаменитостей". Однак місцеві активісти зазначили, що за весь час перебування у Берліні Винник жодного разу не доєднався до мітингів на підтримку України та не давав благодійних концертів.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як Олега Винника помітили на прогулянці в Берліні: який вигляд має співак-утікач і чим зараз займається. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зеленська зазнімкувалася з першою леді США на саміті в Нью-Йорку. Фото 25 сентября 2024

23-го вересня під час візиту до США Олена Зеленська взяла участь у Саміті майбутнього ООН. В його рамках у Нью-Йорку відбувся спеціальний захід, ініційований платформою Саміту перших леді та джентльменів, що кількома тижнями раніше провели у Києві.

Лікарі попередили про небезпеку переважання естрогенів для жінки 25 сентября 2024

Лікарі попередили про небезпеку переважання естрогенів для жінки

Фахівці назвали історичне досягнення iPhone 16 25 сентября 2024

Фахівці назвали історичне досягнення iPhone 16

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.8
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше