У розвідці Британії озвучили причини звільнення генералів РФ

25 января 2023

Начальник Генерального штабу РФ, командувач військ в Україні Валерій Герасимов звільняє здібних генералів, вибудовуючи ієрархію під себе. Про це заявили у британській розвідці.

Зазначається, що генерал-полковника Михайла Теплинського звільнено з посади одного з ключових оперативних командирів на російсько-українському фронті. Це свідчить про розбіжності у вищому військовому керівництві РФ.

Як заявили в Міноборони Британії, Теплинський був керівником відносно успішного виведення російських військ із заходу від Дніпра у листопаді 2022 року, і в Росії він отримав визнання як здібний та прагматичний командир.

"Існує реальна ймовірність того, що дебати стосовно завдань, які були надані ВДВ, сприяли його звільненню: ВДВ часто використовувалися для утримання позицій, які традиційно відводилися мотопіхоті", - сказано у звіті британської розвідки.

При цьому залишається незрозумілим, чи зберігає Теплинський свої додаткові повноваження як глава ВДВ, повітрянодесантних військ РФ

"Звільнення Теплинського, ймовірно, є ще однією ознакою розбіжностей у вищій ієрархії російської операції, що триває, оскільки генерал Валерій Герасимов намагається нав'язати кампанії свою особисту владу", - підсумували у розвідці Британії.

Нагадаємо, за даними розвідки, з початку вторгнення РФ в Україну щонайменше шістьох російських командувачів було звільнено, і 10 російських генералів загинули.

Раніше повідомлялося, що одного із заступників міністра оборони РФ Дмитра Булгакова, який відповідав за матеріально-технічне забезпечення російської армії, відправили у відставку.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Струс мозку: як розпізнати і що робити 28 марта 2024

Струс мозку: як розпізнати і що робити

На телебаченні КНДР ведучому заблюрили джинси 28 марта 2024

Північнокорейське телебачення піддало цензурі сині джинси під час трансляції британського садівничого шоу.

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв 28 марта 2024

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше