У Румунії затримали українця, який пропонував хабар у $90 тисяч

2 июня 2024

Румунські правоохоронці затримали громадянина України під час спроби дати 20 тисяч доларів митникам у порту Констанца. Про це повідомило Національне антикорупційне управління Румунії у суботу, 1 червня.

За даними слідства, у травні українець нібито кілька разів пообіцяв румунському митнику 90 тисяч доларів, щоб він посприяв ввезенню в Румунію чотирьох контейнерів з "відомими брендами взуття".

"Обвинувачений пообіцяв перерахувати за три контейнери суму в розмірі 20 тисяч доларів за контейнер, а за четвертий – 30 тисяч доларів", – йдеться в повідомленні.

Чоловіка затримали вчора під час спроби дати перші 20 тисяч доларів. Сьогодні його доставлять до суду Констанци, де прокуратура клопотатиме про арешт на 30 днів.

Нагадаємо, посадовець Укрзалізниці вимагав хабар у 10 млн гривень. За ці гроші чиновник "гарантував" керівнику будівельної компанії безперешкодно передати у довгострокову оренду 6 га землі.

Також повідомлялося, що полковнику СБУ пропонували хабар у $1 млн. Офіцер повинен був за гроші допомогти рейдерам захопити видобувну компанію, яка володіє великим кар’єром на Вінниччині.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Бадоєв зняв для Latexfauna чуттєвий ретрокліп. Відео 5 октября 2024

Український інді-гурт Latexfauna представив кліп на пісню Lucerna, автором якого став славнозвісний режисер Алан Бадоєв.

У Газі звільнили дівчину, яку викрали в Іраку десять років тому 5 октября 2024

Фаузію викрали в 11-річному віці, під час нападу на громаду єзидів у північному Іраку. Тоді тисячі чоловіків були вбиті, а жінок і дівчат перетворили на рабинь.

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту 5 октября 2024

Авто, які перевершили очікування: 8 моделей, що служать 20 років без ремонту

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше