У Швейцарії пролунали вибухи в гаражі житлового будинку: є загиблі

15 июня 2024

Вибухи пролунали в підземному гаражі багатоквартирного будинку на півночі Швейцарії. В результаті інциденту загинуло двоє людей, іще 11 дістали легкі поранення. Про це повідомляє інформаційне агентство AP.

Подія відбулась в районі Нуссбаумен невеликого містечка Оберзіггенталь на північному заході від Цюріха, в четвер увечері, 13 червня.

Поліція кантону Аргау повідомила, що ймовірна причина вибухів - нещасний випадок, але не надала подробиць.

За словами правоохоронців, вогонь в якийсь момент поширився на кілька поверхів будівлі. Мешканців кількох сусідніх будинків евакуювали.

За даними швейцарських ЗМІ, вибухи, що було чути далеко за межами міста, спричинили велику хмару диму, яку було видно здалеку.

Як ми вже писали, на збройовому заводі Mesko у Свентокшиському воєводстві на півдні Польщі пролунав потужний вибух. У результаті загинув 59-річний співробітник.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фіналіст "Х-Фактора 9" Дмитро Волканов пояснив відмову від співпраці з Сердючкою 24 июня 2024

"Ця людина багато для мене важить": фіналіст "Х-Фактора 9" Дмитро Волканов пояснив відмову від співпраці з Сердючкою Співак у команді Данилка виступав під образом зайця

Туристам заборонили в'їзд на Капрі через проблеми з водою 24 июня 2024

Надзвичайна ситуація погіршилась би через прибуття тисяч туристів, які щодня приїздять на острів.

Нардеп Роман Лозинський одружився з викладачкою одного з найпрестижніших університетів України 24 июня 2024

Відсвяткували у замку: нардеп Роман Лозинський одружився з викладачкою одного з найпрестижніших університетів України. Фото Пара понад 1,5 роки жила в статусі наречених

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше