У США планують передати Україні заморожені активи РФ

20 сентября 2022

Міністерство юстиції США звернулося до американського Конгресу за дозволом використання конфіскованих російських активів для підтримки України. Про це під час слухань у сенатському комітеті з банківських, житлових та міських справ заявив голова робочої групи Мін'юсту із застосування санкцій проти Росії Ендрю Адамс у вівторок, 20 вересня.
 
"Ця пропозиція дозволить міністерству юстиції, казначейству та штату працювати разом, щоб повернути кошти уряду США для відшкодування збитків, завданих російською агресією щодо України", - зазначив він.
 

Надання цих повноважень потребує внесення поправок до кількох законів, що регулюють використання конфіскованих коштів, додав політик.
 
Нагадаємо, Сенат Канади схвалив законопроект прем’єр-міністра Джастіна Трюдо, який дозволяє конфіскацію російських активів.
 
У ЄС також почали готувати закон про конфіскацію активів РФ. Європейський парламент уже схвалив відповідну директиву. У жовтні її має затвердити Рада ЄС.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Міс Україна" Софія Шамія одягнула хіджаб і показала фото з татом-воїном ЗСУ 25 апреля 2024

"Міс Україна" Софія Шамія одягнула хіджаб і показала фото з татом-воїном ЗСУ У блог потрапили кадри з іншими членами родини

Стало відомо, які смартфони Xiaomi отримають нову прошивку 25 апреля 2024

Які смартфони Xiaomi отримають нову прошивку

У КМДА відповіли, чи відкриють пляжний сезон у Києві 25 апреля 2024

У КМДА відповіли, чи відкриють пляжний сезон у Києві

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше