У США прокоментували повідомлення про "недовіру" Байдена до Зеленського

4 августа 2022

Президент США Джозеф Байден висловлював і продовжує висловлювати своє захоплення лідерством президента Зеленського у воєнний час. Американський лідер має намір продовжувати підтримувати Україну. Про це повідомив координатор із комунікацій у Раді національної безпеки США Джон Кірбі на брифінгу в середу, 3 серпня.
 
Таким чином він прокоментував статтю американського журналіста Томаса Фрідмана у виданні The New York Times. У матеріалі йшлося, що нібито "між Білим домом та президентом Володимиром Зеленським існує глибока недовіра".
 

"Так, президент багато разів висловлював своє захоплення лідерством та мужністю президента Зеленського у цей воєнний час. Очевидно, він багато разів особисто розмовляв із президентом Зеленським, і він знає – розуміє, в якому стресі перебуває президент Зеленський та весь український народ. І саме тому він, як і раніше, має намір продовжувати підтримувати Україну в її боротьбі проти російської агресії" - підкреслив Кірбі.
 

Він також звернув увагу, що американський президент "приватно та публічно висловлював цю повагу до президента Зеленського та викликів, з якими він та його співгромадяни стикаються".
 
Зазначимо, напередодні в Офісі президента України заявили про згоду між США та Україною щодо необхідності організувати найближчим часом розмову президентів України та США.
 
Нагадаємо, президент США Джо Байден схвалив надання Україні чергового пакету військової допомоги на суму $175 млн.
Також повідомлялося, що Сполучені Штати мають намір надати Україні гуманітарну підтримку та допомогти їй у відновленні після війни.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як обрати якісну постільну білизну? 24 апреля 2024

Перш ніж купити постільну білизну, необхідно детальніше поговорити про те, як правильно підійти до вибору цього важливого чинника здорового сну

Злата Огнєвіч розповіла, де зараз її батько, який відмовився покидати Україну після 24 лютого 24 апреля 2024

Міг відпочивати на пенсії, але обрав фронт. Злата Огнєвіч розповіла, де зараз її батько, який відмовився покидати Україну після 24 лютого Він рятує військових на гарячому напрямку

Єфросиніна пояснила, чому її та інших зірок варто пробачити за російську мову до 2022 року 24 апреля 2024

"Це війна Пушкіна проти Шевченка". Єфросиніна пояснила, чому її та інших зірок варто пробачити за російську мову до 2022 року Артистка згадала скандал із Соловій і споживання російського контенту серед українців

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше