У центрі Києва невідомі побили митрополита Кримського та Сімферопольського Климента

12 сентября 2024

У центрі Києва біля Михайлівського монастиря побили митрополита Кримського та Сімферопольського Климента. За словами потерпілого, який також є військовослужбовцем ЗСУ, напад був спланованим, бо троє невідомих обрали таке місце, де немає камер спостереження.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив журналіст Андрій Цаплієнко. Справою вже зайнялась поліція.

"Друзі, сьогодні вночі невідомі страшенно побили митрополита Кримського та Сімферопольського Климента. Крім того, що він служить у церкві, Климент також є військовослужбовцем Збройних сил України. Те, як описує ситуацію церковний ієрарх, виглядає так. Климент приїхав до Києва на запрошення "Кримської платформи". Близько 23:00 він йшов в напрямку Михайлівського монастиря, де в нього є келія", – написав Цаплієнко.

За словами священника, для того щоб він зупинився, хтось із трьох нападників сказав: "Владико, благословіть!"

"Тому, як вважає Климент, напад був спланований. Також про це говорить і те, що для нападу було обране місце, де немає камер спостереження", – додав журналіст із посиланням на слова потерпілого.

ФОТО 18+

Зі свого боку в пресслужбі поліції Києва повідомили, що столичні правоохоронці вже розпочали перевірку за цим фактом.

"Вказана подія зареєстрована, триває перевірка. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка спілкується із потерпілим та з’ясовує усі обставини. Додаткову інформацію буде оприлюднено згодом", – додали в пресслужбі.

Як повідомляв OBOZ.UA, поліцейські затримали смілянського "авторитета" Вадима Долотенка, якому напередодні повідомили про підозру у побитті учасника бойових дій. Після того, як історія з побиттям набула резонансу, Долотенко переховувався від правоохоронних органів.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Актор Володимир Ніколаєнко – про роль Зеленського та підозріле мовчання росіян на зйомках у Києві 30 сентября 2024

"Ось вам ще одна повістка". Актор Володимир Ніколаєнко – про призов до лав ЗСУ, роль Зеленського та підозріле мовчання росіян на зйомках у Києві Відомий артист дав інтерв’ю OBOZ.UA

Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті 30 сентября 2024

"Армія – це не моє". Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті Зараз його життя все ж пов'язане з військовою справою

Дружина Євгена Коноплянки у їхній день народження показала сімейні розваги на конях. Фото 30 сентября 2024

29 вересня український футболіст Євген Коноплянка та його дружина, майстер спорту з бадбінтону Вікторія святкують день народження. Кохана футболіста привітала їх зі святом спільними фото.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше